Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Tema

Tema

Trygg mat viktigere enn ny smak

Mattrygghet er vel så viktig som stadig nye smaker. Selv om krydderet er bare en liten del av det ferdige produktet, må leverandørene ha alt på stell.

Matemballasjen beskytter maten

Forbrukere opplever matemballasjen som sløseri, men faktum er at emballasje er nødvendig og den er den viktigste faktoren for å redusere matsvinnet – og dermed også miljøavtrykket.

Forsker med tanke på kortreist emballasje

Forskning må til for å beholde emballasje-ekspertene i Norge. Firmaet Tommen Gram snakker varmt for kortreist emballasje.

Etiketter for alle pengene

Etiketter blir stadig viktigere i salg og markedsføring av kjøtt og kjøttprodukter. For Fatland, som en av landets største produsenter av kjøttprodukter, innebærer kraftig produksjonsøkning og flere etiketter pr. pakning at kravene til sikre etikettleveranser økes.

Bygger ut hvert eneste år

Norsk kjøttindustri slår de fleste i effektivitet, mener Aksel Andersen – men reiser gjerne til utlandet for å lære og la seg inspirere.

Roboter gjør to ting på én gang

Skjønner du egentlig hva du trenger? Det er ikke lett å tenke helhetlig, konstaterer Rune Holter og Kurt Pedersen i Dynatec. De satser på roboter som gjør to ting samtidig.

Storinvestering gir Prima økt fart

– Vi skal vi bli mer kostnadseffektive opp mot våre viktige industrikunder og vi skal samtidig øke innovasjonstakten i forhold til våre verdifulle kunder i dagligvaremarkedet.

Toten Eggpakkeri bytter pakkelinjen

Det gjelder å være rustet for vekst. Toten Eggpakkeri kastet ut de gamle maskinene og installerte helt ny pakkelinje.

Eventyrlig vekst med utstyr fra Lexit Group

– Lexit Group er en viktig samarbeidspartner for oss. Vi spiller på lag og de kommer med løsningsforslag som tas hensyn til i utvikling av nye produkter.

Bot for å bomme på vekta

Det koster å bomme på vekta – nye gebyrer gjør at flere velger serviceavtale for å sikre at vektene viser det de skal.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt