Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Om bladet Kjøttbransjen

Om bladet Kjøttbransjen

KLF media utgir fagbladet Kjøttbransjen og er datterselskap av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. Daglig leder er Per A. Sleipnes og han er også redaktør for Kjøttbransjen. KLF Media har kompetanse på utarbeidelse og utgivelse av interntidsskrift, bistand til informasjons- og markedsføringstiltak og publishing-tiltak.

Bladet Kjøttbransjen er organisasjonens medlemsblad, men det henvender seg til målgrupper langt utenom egne rekker. Store deler av kjøttbransjens kunder innen dagligvaremarkedet og storhusholdningsmarkedet, så vel som en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere, mottar bladet.

Fagpressens redaktørplakat er gjeldene for Kjøttbransjen slik at redaktøren og bladet har en redaksjonell frihet.
Har du spørsmål, tips eller ideer til reportasjer, ta kontakt med redaktør
Per A. Sleipnes. pas@kjottbransjen.no dir tlf/mobil: 92 24 79 17

Annonsere i bladet eller på nett?

Ønsker du  å annonsere i bladet Kjøttbransjen? Ta i så fall kontakt med vår annonseansvarlige i A2 media AS. Her finner du medieplan, priser kontaktinformasjon mm.

Bransjeregisteret

Bli med i kjøttbransjens «Gule sider» - Bransjeregisteret. Flere og flere kjøttbedrifter og leverandører til kjøttbedrifter velger å være på plass i Bransjeregisteret bakerst i bladet Kjøttbransjen.

Endringer i abonnementet

Her kan du endre abonnementet, adresse eller si opp bladet.

Annonsere i Kjøtt- og eggprodusenten?

Ønsker du  å annonsere i bladet Kjøtt-og eggprodusenten på papir eller på nett ? Ta i så fall kontakt med A2 media AS. Her finner du medieplan, priser mm.

Abonnere på bladet?

Årsabonnement på bladet Kjøttbransjen kan kjøpes på kjottbutikken.no. Medlemsbedrifter får bladet gratis, men ønsker en å få bladet Kjøttbransjen tilsendt til flere medarbeidere, kan det tegnes rabatterte medarbeiderabonnement.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt