Du er her: Forsiden / Om bladet Kjøttbransjen

Om bladet Kjøttbransjen

KLF media utgir fagbladet Kjøttbransjen og er datterselskap av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund. Daglig leder er Per A. Sleipnes og han er også redaktør for Kjøttbransjen. KLF Media har kompetanse på utarbeidelse og utgivelse av interntidsskrift, bistand til informasjons- og markedsføringstiltak og publishing-tiltak.

Bladet Kjøttbransjen er organisasjonens medlemsblad, men det henvender seg til målgrupper langt utenom egne rekker. Store deler av kjøttbransjens kunder innen dagligvaremarkedet og storhusholdningsmarkedet, så vel som en lang rekke politikere, presse og opinionspåvirkere, mottar bladet.

Fagpressens redaktørplakat er gjeldene for Kjøttbransjen slik at redaktøren og bladet har en redaksjonell frihet.
Har du spørsmål, tips eller ideer til reportasjer, ta kontakt med redaktør
Per A. Sleipnes. pas@kjottbransjen.no dir tlf/mobil: 92 24 79 17

Annonsere i bladet eller på nett?

Ønsker du  å annonsere i bladet Kjøttbransjen? Ta i så fall kontakt med vår annonseansvarlig Bjørnulf Lie i A2 media AS. Her finner du medieplan, priser mm.

Abonnement

Årsabonnement på bladet Kjøttbransjen koster kr. 800,- per år. Medlemsbedrifter som ønsker å få Kjøttbransjen tilsendt til flere medarbeidere, kan tegne medarbeiderabonnement. Dette koster kr. 600,- pr år.

Bransjeregisteret

Bli med i kjøttbransjens «Gule sider» - Bransjeregisteret. Flere og flere kjøttbedrifter og leverandører til kjøttbedrifter velger å være på plass i Bransjeregisteret bakerst i bladet Kjøttbransjen.

Endringer i abonnementet

Her kan du endre abonnementet, adresse eller si opp bladet.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt