Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Leder / Hvem bør få årets hederspris?

– Hvem bør få årets hederspris?

Leder nr. 2 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– 2016 ble et godt år for mange private kjøttbedrifter og nå er det viktig at de bedriftene som i fjor utrettet det «lille ekstra», løftes.

Om drøyt tre måneder samles den frittstående kjøttbransjen til Landsmøte og ERFA-møte i Ålesund/Geiranger. Ett av mange høydepunkter i løpet av de tre dagene, vil bli utdelingen av Kjøttbransjens hederspris. Denne prisen går til en bedrift som i løpet av fjoråret gjorde seg positivt bemerket både i forhold til økonomiske resultater, synlighet og produkt-innovasjon.

Foreslå din kandidat til årets kjøttbedrift her.

Det er opplagt mange KLF-bedrifter som fortjener en slik pris. 2016 ble et godt år for mange private kjøttbedrifter og nå er det viktig at de bedriftene som fjor utrettet det «lille ekstra», løftes fram. Derfor ønsker jeg å oppfordre våre lesere til å engasjere seg. Med andre ord spille inn til juryen forslag på kandidatbedrifter.

Denne hedersprisen er en forlengelse av en annen pris som ble delt ut for mange år siden. De med noen års bransjeerfaring, vil huske betegnelsene «Årets Kjøttbedrift». Kriteriene er i utgangspunktet nokså like og motivene for å dele ut prisen likeså. Ganske enkelt å gi de bedriftene som fortjener det, ekstra drahjelp og heder.

For to år siden ble Stavanger-bedriften A. Idsøe AS tildelt denne hedersprisen. Juryen hadde i finalerunden tre gode kandidater til vurdering og valget falt altså på denne tradisjonsrike og veldrevne bedriften. Hvem som i år blir hedret, er altså opp til dere der ute å bestemme. Forslag på kandidater er allerede kommet, men vi ønsker flere.

A. Idsøe AS tildeles KLFs hederspris 2015 (bladet Kjøttbransjen nr 5, 2015)

At KLFs hederspris henger høyt, er det ingen tvil om. I et intervju her i bladet i fjor, var Albert Idsøe klar på at denne type priser bygger omdømme og blir lagt merke til ute i markedet. Prisen ble av Idsøe oppfattet som en klar bekreftelse på at bedriften har gjort svært mye riktig de siste årene. Og flere private kjøttbedrifter er opplagt i samme kategori som denne Stavanger-bedriften. Vi snakker da om bedrifter som har tatt gode og bevisste valg med hensyn til investeringer, i forhold til produktutvikling og ikke minst knyttet til kunderelasjoner. Derfor: nøl ikke med å «rapportere» disse bedriftene inn til oss.

Programmet til årets ERFA-møte er nå i ferd med å komme på plass, og alt tyder på at bransjens folk har en hel del å se fram til i Ålesund og Geiranger. Derfor er det bare å ønske velkommen og god fornøyelse.
Se program og gå til påmelding her.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt