Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Leder

Leder

Anuga-messe med viktige signaler

Leder nr. 8 /2011, Av redaktør Per A. Sleipnes

Hvilke produkttyper bør kjøttbransjens bedrifter satse på og i hvilke retninger bør kjøttbedrifter utvikle seg i? Hva slags type livsstilstrender gjør seg gjeldende akkurat nå?

Profil/ rekrutt

Leder nr. 7 /2011, Av redaktør Per A. Sleipnes

- På Matstreif nylig fikk folk i vår hovedstad rik anledning til å stifte bekjentskap med de aller ypperste av våre unge og lovende fagfolk.

Kyllingforlik

Leder nr. 6./2011, Av redaktør Per A. Sleipnes
– Avtalen synes å være klar og tydelig, men vil uten tvil skape store utfordringer for Nortura.

Rødglødende griller

Leder nr. 5./2011

Av redaktør Per A. Sleipnes

Nortura-økonomi til besvær

Leder 5/2011

Matkjedeutvalgets rapport snart klar

Leder 3/2011
Av Per A. Sleipnes, redaktør i Kjøttbransjen

NEF og Smak-dager gir grunn til optimisme

Leder 2/2011
Av Per A. Sleipnes, redaktør i Kjøttbransjen

Bemerkelsesverdig slakteøkning

Leder 1/2011
Av Per A. Sleipnes, redaktør i Kjøttbransjen

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt