Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Leder

Leder

Markedsreguleringens skyggesider

Leder nr. 2 /2012, Av redaktør Per A. Sleipnes
- Importvernet har over tid blitt en hullete, skjør og historisk konstruksjon

2012 uten matproduksjonsavgift

Leder nr. 1 /2012, Av redaktør Per A. Sleipnes
- Innspill fra flere av bransjens bedrifter tyder på at enkelte kunder, bl.a. i dagligvare-segmentet, har bedt kjøttbedrifter om å få redusert sin netto innkjøpspris tilsvarende bortfallet av matproduksjonsavgiften

Viktig og riktig FG-samarbeid

Leder nr. 10 /2011, Av redaktør Per A. Sleipnes
- Både Ståle Gausen i Grilstad og Terje Wester i Fatland er representanter for den gode samarbeidsånd.

Pinnekjøtt eller svineribbe til jul?

Leder nr. 9 /2011, Av redaktør Per A. Sleipnes
- mot staten og norsk landbrukspolitikk er det som kjent ikke så mye å stille opp.

Anuga-messe med viktige signaler

Leder nr. 8 /2011, Av redaktør Per A. Sleipnes

Hvilke produkttyper bør kjøttbransjens bedrifter satse på og i hvilke retninger bør kjøttbedrifter utvikle seg i? Hva slags type livsstilstrender gjør seg gjeldende akkurat nå?

Profil/ rekrutt

Leder nr. 7 /2011, Av redaktør Per A. Sleipnes

- På Matstreif nylig fikk folk i vår hovedstad rik anledning til å stifte bekjentskap med de aller ypperste av våre unge og lovende fagfolk.

Kyllingforlik

Leder nr. 6./2011, Av redaktør Per A. Sleipnes
– Avtalen synes å være klar og tydelig, men vil uten tvil skape store utfordringer for Nortura.

Rødglødende griller

Leder nr. 5./2011

Av redaktør Per A. Sleipnes

Nortura-økonomi til besvær

Leder 5/2011

Matkjedeutvalgets rapport snart klar

Leder 3/2011
Av Per A. Sleipnes, redaktør i Kjøttbransjen

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt