Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Leder

Leder

Hest er ikke alltid best!

Leder nr. 2 /2013, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Juks og uredelig opptreden i matvaremarke er bokstavelig talt et grenseløst fenomen og det er nettopp det som gjør denne konkrete saken så ille.

Slipp til lokale kjøttbedrifter!

Leder nr. 1 /2013, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Dagligvarekjedene forsøker med alle tilgjengelige virkemidler å overbevise forbrukere og kunder i kjøttindustrien om at kjedemakten ikke er sterkere enn den bør være. Sannheten er dessverre en ganske annen.

Snever testing

Leder nr. 10 /2012, Av redaktør Per A. Sleipnes.
- Jeg savner tester som i større grad baserer seg på smak og konsistens enn kun innhold av karbohydrater og protein.

Markedsføring av kjøtt er nødvendig

Leder nr. 9 /2012, Av redaktør Per A. Sleipnes.
- Hvorvidt kjøttreklame er meningsløst kan det være delte meninger om. Jeg mener avgjort at det kan forsvares.

Total fornyelse må til

Leder nr. 8 /2012, Av redaktør Per A. Sleipnes
- Det er stort paradoks at mens regjeringen strammer inn på importen ved å sette opp tollsatsene, har Statens Landbruksforvaltning (SLF) satt ned tollen for å dekke etterspørselen

Kjøtt-lederne grep ikke sjansen!

Leder nr. 7 /2012, Av redaktør Per A. Sleipnes
- Det må være et ledelsesproblem at lederne ikke ser behovet for økt kunnskap om ledelse.

Forening eller forretning?

Leder nr. 6 /2012, Av redaktør Per A. Sleipnes
- Det som ofte utelates i mange politikeres nesegruse beundring for samvirkemodellen, er den mangel på effektivitet vi ofte ser her i forhold til de frittstående bedriftene.

Kåre Bakke 80 år i juli

Leder nr. 5 /2012, Av redaktør Per A. Sleipnes
- Bakkes aller fremste egenskap var bramfritt å tale private bedrifters sak overfor norske landbruksmyndighter og det mektige kjøttsamvirket.

Gratulerer med medaljer og NM-titler

Leder nr. 4 /2012, Av redaktør Per A. Sleipnes
– Resultatene skal benyttes til å rettlede og korrigere slik at forbrukerne får enda bedre kjøttprodukter uavhengig av om disse kjøpes i butikk, på gatekjøkken eller på restauranter.

Har vi for lite kylling?

Leder nr. 3 /2012, Av redaktør Per A. Sleipnes
- Bedrifter i privat fjørfebransje melder ikke om markedsproblemer knyttet til fjørfekjøtt.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt