Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Leder

Leder

Riktig inngripen av Mattilsynet

Leder nr. 2 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Å gå på akkord med virkemidlene som leder fram mot trygg mat, er fullstendig uakseptabelt.

(Nesten) hele kjøttbransjen til Kiel

Leder nr. 1 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Mer enn 170 påmeldte deltagere på bransjeturen til Kiel, vitner om at Norsk Kjøtthandel og KLF har truffet blink med dette konferanse-konseptet.

Animalia og OEK må splittes fra Nortura!

Leder nr. 10 /2013, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Tiden er moden for å skille OEK og Animalia.

Nyttig og viktig kjøttkonferanse

Leder nr. 9 /2013, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Kostholdkonferansen MeetEat ble en bekreftelse på at fettbegrepet ikke er entydig

Dystre tall for fagopplæringen

Leder nr. 7 /2013, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Knapt noen andre bransjer i matindustrien sliter så mye med å dekke dagens kompetansebehov som kjøttbransjen.

Juleprodukter under lupen

Leder nr. 8 /2013, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Bedriftene setter sin ære i å sende ut kvalitetsprodukter til landets forbrukere og det er svært gledelig.

Regimeskifte på vei

Leder nr. 6 /2013, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Det er opplagt mange der ute som nå har visse forventninger til en ny regjering ledet av Erna Solberg.

Mattilsynet og enhetlig kommunikasjon?

Leder nr. 5 /2013, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Mange bedrifter som har hatt besøk av Mattilsynet og som så leser medieoppslag basert på disse besøkene, kjenner seg ikke igjen.

Kjøtt i hardt vær!

Leder nr. 4 /2013, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Det har nærmest blitt en trend at mer eller mindre kompetente personer – med eller uten tilhørighet til matbransjen – uttaler seg skråsikkert om kjøttets fortredelighet.

Tøffere kamp om storfekjøttet

Leder nr. 3 /2013, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Importert kjøtt, enten det kommer fra Namibia eller Brasil, er stuerent i det norske markedet

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt