Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Leder

Leder

Søndagsåpent er ingen god idé

Leder nr. 06 /2015, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Det er først og fremst de små kjøttbedriftene, de såkalte håndverksbedriftene, som etter alle solemerker vil merke de negative konsekvensene av søndagsåpne butikker sterkest.

Velfortjent hederspris til Idsøe

Leder nr. 05 /2015, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Vi snakker her om en bedrift som gjennom mange år har stått i aller fremste rekke når det gjelder kvalitet, innovasjonstakt og kunderelasjoner

En jordbruksavtale til beste for bransjen

Leder nr. 04 /2015, av redaktør Per A. Sleipnes.
– En viktig forutsetning for at industrien i Norge både utvikler og effektiviserer seg, er sikker og stabil/ økende tilgang på norske slakt og egg.

Nei til konkurranse om mattrygghet

Leder nr. 03 /2015, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Narasinfri kylling er intet sesam-sesam med tanke på mattrygghet i forhold til forbruker.

Tullete gårdsmat-debatt

Leder nr. 02 /2015, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Når bedriften nå får kjeft fordi de bruker stabburet i logoen og tar med gård i firmanavnet, er det særdeles smålig.

«Kylling-adelen» frykter framtiden

Til tross for at konsesjonsgrensa for kyllingproduksjon har ligget på 140 000 kylling pr år, har nær 40 produsenter her i landet i 40 år hatt rett til å produserer rundt 250 000 kylling pr. år.

Hva med kjøkken-rydding, Hellstrøm?

Leder nr. 01 /2015, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Så tøff som Hellstrøm har vært mot kjøttindustrien og annen norsk næringsmiddelindustri, må han forvente reaksjoner når hans egne produkter blir kritisert.

Fisk «spiser» av kjøttet

Leder nr. 9 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- I spisefakta-undersøkelsen fra OEK dokumenteres det at fisk nå oppleves som mer trendy enn kjøtt – først og fremst.

Kyllingen står ribbet tilbake

Leder nr. 10 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Et stort paradoks er det unektelig at det nettopp er landbrukets viktigste mediekanal som er mest hissig i elendighetsbeskrivelsen av norsk kylling.

Velkommen til kjøttbransjen

Leder nr. 8 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Det som nå har skjedd på Eidsvoll, vil trolig bli mer og mer vanlig i vår bransje de nærmeste årene.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt