Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Leder

Leder

Fisk «spiser» av kjøttet

Leder nr. 9 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- I spisefakta-undersøkelsen fra OEK dokumenteres det at fisk nå oppleves som mer trendy enn kjøtt – først og fremst.

Kyllingen står ribbet tilbake

Leder nr. 10 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Et stort paradoks er det unektelig at det nettopp er landbrukets viktigste mediekanal som er mest hissig i elendighetsbeskrivelsen av norsk kylling.

Velkommen til kjøttbransjen

Leder nr. 8 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Det som nå har skjedd på Eidsvoll, vil trolig bli mer og mer vanlig i vår bransje de nærmeste årene.

Om å ‘skyte på’ kylling med kanoner

Leder nr. 7 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Medieoppmerksomheten og opphausingen vi har sett de siste ukene – med kylling og lam i hovedrollene – er utenfor alle proporsjoner.

Renhold og hygienie er livsviktig

Leder nr. 6 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Listeriabakterien kan sammenlignes med en tikkende bombe.

Svake Nortura-tall

Leder nr. 5 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Det synes klart at landets mektigste dagligvarekjede får et stadig sterkere grep om Nortura.

Urimelig kritikk av konsesjongrenser

Leder nr. 4 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Et moderne kyllinghus, med en dyktig og motivert bonde, er det beste utgangspunktet for en god produksjon.

Listhaug har vokst med oppgavene

Leder nr. 3 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Statsråd Listhaug har på imponerende vis tatt regi og satt standarden i Landbruks- og matdepartementet.

Riktig inngripen av Mattilsynet

Leder nr. 2 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Å gå på akkord med virkemidlene som leder fram mot trygg mat, er fullstendig uakseptabelt.

(Nesten) hele kjøttbransjen til Kiel

Leder nr. 1 /2014, av redaktør Per A. Sleipnes.
- Mer enn 170 påmeldte deltagere på bransjeturen til Kiel, vitner om at Norsk Kjøtthandel og KLF har truffet blink med dette konferanse-konseptet.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt