Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Leder

Leder

Krevende prisnedgang på lam

Leder nr. 9 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Salgstallene for lammekjøtt i Norge er ikke hyggelig lesing, hverken for kjøttbransjen eller for norske bønder.

Investering skaper optimisme

Leder nr. 8 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– De fleste av kjøttbransjens aktører er framoverlente og ønsker fornyelse.

Forbered dere på vegetartrenden

Leder nr. 7 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Vegetartrenden er i ferd med å sette sitt preg på kjøttbransjen og de produktene denne bransjen leverer.

Villedende om kjøtt

Leder nr. 6 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Kjøttkonsumet her i landet er stabilt og har vært stabilt de siste fem–seks årene.

Samarbeid = produktforbedring

Leder nr. 5 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Ressursene norske kjøttbedrifter bruker på smak og konsistens har trolig økt med rundt 300 prosent i løpet av de siste fem årene.

NM og en offensiv kjøttbransje

Leder nr. 4 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Det er viktig å understreke at NM, slik det arrangeres nå, er en gedigen dugnad med mange involverte.

Føleri og faktafeil om kjøtt

Leder nr. 3 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Mange bloggere bygger sine «analyser» på ting de har «hørt om» og på skrekkhistorier om kjøtt og dyrebehandling fra andre land.

Trist sorti for Grindheim

Leder nr. 2 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Bedriften med base i Åsane utenfor Bergen sentrum har alltid vært i fremste rekke når det gjelder produktkvalitet og mattrygghet.

Optimisme, men utfordringer i kø

Leder nr. 1 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Tatt i betraktning at bedrifter i mange andre bransjer her i landet sliter både med salg og resultatutvikling, synes det som om kjøttbransjens bedrifter har god kontroll på det som foregår i skjærehaller og produksjonslokaler.

Urettferdig behandlet og uthengt!

Leder nr. 10 /2015, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Mattilsynet har den siste tiden bidratt til å øke hjertefrekvensen faretruende mye hos mange aktører i kjøttbransjen.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt