Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Leder

Leder

- Hvor er Sp når Nortura legger ned?

Leder nr. 5 /2020, av redaktør Per A. Sleipnes.
– I denne konkrete saken har stillheten fra partileder Trygve Slagsvold Vedum vært øredøvende.

Slå ring om MatPrat

Leder nr. 4 /2020, av redaktør Per A. Sleipnes.
– MatPrat er en merkenøytral aktør som jobber på vegne av hele den norske kjøtt- og eggbransjen»

Klimakur med lite bærekraft

Leder nr. 3 /2020, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Alt tyder på at kjøttforbruket her i landet vil flate ut og etter hvert gå gradvis ned de nærmeste ti årene. Hva innebærer det for kjøttbransjens aktører og hvilke negative effekter får det for landbruket her i landet?

Korona preger kjøttbransjen

Leder nr. 2 /2020, av redaktør Per A. Sleipnes.
– I en tid da det er unntakstilstand på alle områder og folk oppfordres til å kutte reiser, holde seg borte fra arbeidsplassen og holde seg innendørs, er matforsyning stikkordet.

Spennende for Otta

Leder nr. 1 /2020, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Mye står på spill og motkreftene er betydelige når man prøver å etablere nytt slakteri på Otta.

Gratulerer med NM!

Leder nr. 7 /2019, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Så er det klart: 57 gull-produkter er kåret og fem bedrifter har fått status som NM-vinnere. To bedrifter har til og meg blitt NM-vinnere i flere klasser.

Omdømmet er utfordret!

Leder nr. 5 /2019, av redaktør Per A. Sleipnes.
– At kjøttbransjens aktører er utfordret når det gjelder omdømme, er det liten tvil om. De som mener det motsatte, stikker i realiteten hodet i sanden.

Tilliten er truet!

Leder nr. 4 /2019, av redaktør Per A. Sleipnes.
– At Mattilsynet har tillit både hos bønder, slakterier, kjøttbedrifter og ikke minst blant oss forbrukere, er avgjørende for tilsynets eksistens.

Prisverdig rekruttering i Nord

Leder nr. 2 /2019, av redaktør Per A. Sleipnes.
– I Tromsø har bransjens folk, sammen med Opplæringskontoret for matfag i Troms, tatt grep.

Neppe grunn til krisemaksimering!

Leder nr. 1 /2019, av redaktør Per A. Sleipnes.
– La oss fokusere på de positive sidene ved Norsk kjøtt. Det er sunt, godt og bærekraftig!

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt