Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Leder

Leder

Tørke både her og der!

Leder nr. 6 /2018, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Enkelte foredlingsbedrifter i privat kjøttbransje opplever nå faktisk råstoff-tørke.

Tørke både her og der!

Leder nr. 6 /2018, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Enkelte foredlingsbedrifter i privat kjøttbransje opplever nå faktisk råstoff-tørke.

Nå trenger vi en dugnad for svinekjøtt

Leder nr. 5 /2018, av redaktør Per A. Sleipnes.
– I skrivende stund har vi mer enn 5000 tonn svinekjøtt på lager og dette store lageret koster næringa rundt en kvart milliard kroner.

Gratulerer med NM!

Leder nr. 4 /2018, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Bedriftene i kjøttbransjen er trygge på egen kvalitet og åpne for å forbedre og innovere sine produkter

– Et eksempel til etterfølgelse

Leder nr. 2 /2018, av redaktør Per A. Sleipnes.
– I løpet av de åtte siste årene er til sammen vel 3800 tonn storfekjøtt importert fra SMI til en samlet verdi av 232 millioner kroner.

Bedre presisjonsnivå etterlyses

Leder nr. 10 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– I EU styrkes bruken av opplysningsvirksomhet ved økte bevilgninger til generisk markedsføring av jordbruksprodukter.

Det sunne storfekjøttet

Leder nr. 9 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Det er gledelig at det legges ned betydelige ressurser på å identifisere det sunne storfekjøttet.

Viktig valg for kjøttbedrifter

Leder nr. 6 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Uansett hvem som styrer Norge etter valget, har den frittstående kjøttbransjen lagt et godt grunnlag for en god dialog med landets politiske elite.

Urettferdig for Norsk Kylling

Leder nr. 5 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Denne saken bekrefter at de fleste norske kjøttbedrifter er sitt ansvar bevist når det gjelder mattrygghet.

Grill lam i år!

Leder nr. 4 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Det er beklagelig at lammeprodukter ikke når ut til forbruker i stor nok utstrekning via dagligvarekjedene.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt