Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Leder

Leder

Viktig valg for kjøttbedrifter

Leder nr. 6 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Uansett hvem som styrer Norge etter valget, har den frittstående kjøttbransjen lagt et godt grunnlag for en god dialog med landets politiske elite.

Urettferdig for Norsk Kylling

Leder nr. 5 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Denne saken bekrefter at de fleste norske kjøttbedrifter er sitt ansvar bevist når det gjelder mattrygghet.

Grill lam i år!

Leder nr. 4 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Det er beklagelig at lammeprodukter ikke når ut til forbruker i stor nok utstrekning via dagligvarekjedene.

– Litt mer åpenhet, takk

Leder nr. 3 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Norske kjøttbedrifter har grunn til å skryte av seg selv og det de får til i en krevende konkurransesituasjon.

Hvem bør få årets hederspris?

Leder nr. 2 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– 2016 ble et godt år for mange private kjøttbedrifter og nå er det viktig at de bedriftene som i fjor utrettet det «lille ekstra», løftes.

– Ta vare på kjøttressursene

Leder nr. 1 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Å se at høner, som i utgangspunktet er utmerket menneskemat, bli brukt i sementproduksjon er en etisk utfordring.

Løft for kjekjøtt

Leder nr. 1 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– At kjekjøtt blir gjenstand for positiv oppmerksomhet er gledelig!

– Ulogisk og historieløst

Leder nr. 10 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Det er grunn til å håpe og tro at Stortinget ikke «kjøper» landbruksmeldingen slik den nå framstår.

Krevende prisnedgang på lam

Leder nr. 9 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Salgstallene for lammekjøtt i Norge er ikke hyggelig lesing, hverken for kjøttbransjen eller for norske bønder.

Investering skaper optimisme

Leder nr. 8 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– De fleste av kjøttbransjens aktører er framoverlente og ønsker fornyelse.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt