Du er her: Forsiden / Leder

Leder

Løft for kjekjøtt

Leder nr. 1 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– At kjekjøtt blir gjenstand for positiv oppmerksomhet er gledelig!

– Ta vare på kjøttressursene

Leder nr. 1 /2017, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Å se at høner, som i utgangspunktet er utmerket menneskemat, bli brukt i sementproduksjon er en etisk utfordring.

– Ulogisk og historieløst

Leder nr. 10 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Det er grunn til å håpe og tro at Stortinget ikke «kjøper» landbruksmeldingen slik den nå framstår.

Krevende prisnedgang på lam

Leder nr. 9 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Salgstallene for lammekjøtt i Norge er ikke hyggelig lesing, hverken for kjøttbransjen eller for norske bønder.

Investering skaper optimisme

Leder nr. 8 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– De fleste av kjøttbransjens aktører er framoverlente og ønsker fornyelse.

Forbered dere på vegetartrenden

Leder nr. 7 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Vegetartrenden er i ferd med å sette sitt preg på kjøttbransjen og de produktene denne bransjen leverer.

Villedende om kjøtt

Leder nr. 6 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Kjøttkonsumet her i landet er stabilt og har vært stabilt de siste fem–seks årene.

Samarbeid = produktforbedring

Leder nr. 5 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Ressursene norske kjøttbedrifter bruker på smak og konsistens har trolig økt med rundt 300 prosent i løpet av de siste fem årene.

NM og en offensiv kjøttbransje

Leder nr. 4 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Det er viktig å understreke at NM, slik det arrangeres nå, er en gedigen dugnad med mange involverte.

Føleri og faktafeil om kjøtt

Leder nr. 3 /2016, av redaktør Per A. Sleipnes.
– Mange bloggere bygger sine «analyser» på ting de har «hørt om» og på skrekkhistorier om kjøtt og dyrebehandling fra andre land.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt