Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Gjestekommentar

Gjestekommentar

– Vil være forutsigbare, men fleksible

Gjestekommentaren nr.8 / 2011 av Harald Gjein , adm. direktør, Mattilsynet.

Kvalitet/ mattrygghet

Gjestekommentaren nr.7 / 2011 av Runar Larsen, konsernsjef Nortura.
 - Hadde vi presentert våre produkter fra 70-tallet for dagens forbrukere er jeg redd vi hadde opplevd tidenes salgsdropp.

Dødt norsk landbruk uten en sterk foredlingsindustri

Gjestekommentaren nr.6/2011 av Leif Malvin Knutsen, styreleder KLF.

De unge og kjøttfagene

Gjestekommentaren nr.5/2011

Av Espen Lynghaug, Fagsjef kompetanse og fagopplæring, NHO Mat og Bio

Matkjedeutvalget har talt

Gjestekommentar 4/2011
Av Thomas Angell, HSH

Hva er intensjonene med omsetningsavgiften

Gjestekommentar 3/2011
Av Svein Flåtten (H),  nestleder  i Stortingets  næringskomite

Strid om kjøtt

Gjestekommentar 2/2011
Av divisjonsdirektør Knut-Inge Klepp, Helsedirektoratet

2011 – et spennende og viktig år for kjøttbransjen

Gjestekommentar 1/2011
Av styreleder Erik Yggeseth

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt