Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Gjestekommentar

Gjestekommentar

Blikk på jordbruksoppgjøret 2012 fra handelens ståsted

Gjestekommentaren nr.4 / 2012 av Thomas Angell, direktør hovedorganisasjonen Virke Handel.
– Norsk kjøttindustri står overfor store utfordringer knyttet til verdiskapning og fremtidig konkurransekraft.

Hvorfor er enhetlig tilsyn vanskelig?

Gjestekommentaren nr.3 / 2012 av Harald Gjein, adm. dir. i Mattilsynet.
- Vi har store utfordringer å gripe fatt i framover, men det er ikke tvil om at opprettelsen av Mattilsynet har vært vellykket.

- Vi skal forbedre dyrevelferden

Gjestekommentaren nr.2 / 2012 av David Koht Nordbye, leder Norsk Fjørfelag
- Vi er glad for at Mattilsynet har gjennomført en så omfattende undersøkelse, og vi må tåle berettiget kritikk.

Myter står for fall

Gjestekommentaren nr.1 / 2012 av Ernst A. Eik, adm. direktør i Prima Gruppen.
- Det er i vår interesse at bonden får en tilfredsstillende avkastning i bedriften sin.

Landbruksmelding med få håndfaste virkemidler

Gjestekommentaren nr.10 / 2011 av Svein Flåtten, næringspolitisk talsmann Høyre
- Fastlåste målsettinger har ofte vist seg å fungere som en tvangstrøye og et hinder for utviklingen.

I den sorte gryte

Gjestekommentaren nr.9 / 2011 av Anne Mari Halsan, adm. direktør i OEK
- I disse dager kan man få inntrykk av at den eneste veien til suksess er å kjøre på med lavkarbo.

– Vil være forutsigbare, men fleksible

Gjestekommentaren nr.8 / 2011 av Harald Gjein , adm. direktør, Mattilsynet.

Kvalitet/ mattrygghet

Gjestekommentaren nr.7 / 2011 av Runar Larsen, konsernsjef Nortura.
 - Hadde vi presentert våre produkter fra 70-tallet for dagens forbrukere er jeg redd vi hadde opplevd tidenes salgsdropp.

Dødt norsk landbruk uten en sterk foredlingsindustri

Gjestekommentaren nr.6/2011 av Leif Malvin Knutsen, styreleder KLF.

De unge og kjøttfagene

Gjestekommentaren nr.5/2011

Av Espen Lynghaug, Fagsjef kompetanse og fagopplæring, NHO Mat og Bio

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt