Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Gjestekommentar

Gjestekommentar

Er kjøtt bare kjøtt?

Gjestekommentaren nr. 4, 2014 er skrevet av Nina Sundkvist, administrende direktør i Matmerk.
- Dere har produkter av høy kvalitet basert på en av verdens beste og tryggeste kjøttproduksjoner.

Tenk krise før den oppstår!

Gjestekommentaren nr. 3, 2014 er skrevet av Hans Frode K. Asmyhr, director i Burson-Marsteller.
- For bedrifter i kjøttbransjen vil mye stå på spill dersom de ikke klarer å håndtere kriser på en god og riktig måte.

Marknadsordningane – naudsynt for auka norsk produksjon

Gjestekommentaren nr. 2, 2014 er skrevet av Nils T. Bjørke, leder i Norsk Bondelag.
- Gjennom marknadsordningane er bonden sikra avsetning for sine produkt til tilnærma lik pris uansett kor garden ligg.

Utluftingen har startet

Gjestekommentaren nr. 1, 2014 er skrevet av Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm. direktør i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund.
– For den private kjøtt- og fjørfebransjen er signalet om gjennomgang av markedsordningen godt nytt.

Med lukt av tradisjonar

Gjestekommentaren nr. 10, 2013 er skrevet av Hanne Maren Blåfjelldal, statssekretær i Landbruks- og matdepartementet.
- Eit av dei artigaste oppdraga eg har hatt som statssekretær var å møte dykk på Latter for å dele ut prisen for årets pinnekjøt.

Sylvi Listhaug ønskes velkommen!

Gjestekommentaren nr. 9, 2013 er skrevet av Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm. direktør i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund.
– De som har fulgt Oslo-politikken, vet at Listhaug er en tøff, dreven og uredd politiker som raskt får overblikk over fagområdet hun forvalter.

Bærekraftig utviklingspolitikk i praksis

Gjestekommentaren nr. 8, 2013 er skrevet av Frank-Bakke Jensen, stortingsrepresentant Høyre.
- I midten av september var jeg så heldig at jeg sammen med adm. direktør i KLF besøkte Swaziland og KLFs samarbeidspartner Swaziland Meat Industry.

Norsk mat er trygg!

Gjestekommentaren nr. 7, 2013 er skrevet av Harald Gjein, adm. direktør i Mattilsynet.
– Mattilsynet er helt avhengig av høy troverdighet både hos forbrukerne, og bedriftene vi fører tilsyn med.

32 806 tonn kjøtt

Gjestekommentaren nr. 6, 2013 er skrevet av Thomas Angell, direktør i Virke.
– Den høye og voksende grensehandelen er et uttrykk for sviktende konkurranseevne i norsk handel og dermed i deler av leverandørindustrien.

Vi savner ikke salt, slutt å putte det i alt

Gjestekommentaren nr. 5 2013 er skrevet av Randi Flesland, adm. direktør i Forbrukerrådet.
– Vi savner en tydelig ambisjon fra regjeringen om bedre merking av mat.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt