Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Gjestekommentar

Gjestekommentar

Et mer slagkraftig Mattilsyn

Gjestekommentaren nr. 2, 2015 er skrevet av Harald Gjein, adm. direktør i Mattilsynet.
- Arbeidet vårt på slakteriene blir ikke direkte berørt av endringene i organisasjonen.

Hva med en reformpause?

Gjestekommentaren nr. 1, 2015 er skrevet av Hans Frode Kielland Asmyhr, Director, Burson-Marsteller.
- Det kan være på tide med en reformpause fordi KrF og Venstre har fått kalde føtter.

Endringer og forventninger

Gjestekommentaren nr. 10, 2014 er skrevet av Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm. direktør, KLF
- Det gledelige er at de private kjøtt og fjørfebedriftenes synspunkter og meninger blir hørt og tatt på alvor på lik linje med alle andre.

Hva om vi tenker langsiktig?

Gjestekommentaren nr. 9, 2014 er skrevet av Sveinung Svebestad, styreleder i Nortura.
- For å skape konkurransekraft må vi våge å tenke ut av boksen.

Føre var for folkehelsa

Gjestekommentaren nr. 8, 2014 er skrevet av Ola Nafstad, fagdirektør i Animalia.
- Resistensutfordringen er kommet for å bli, først og fremst for samfunnet og helsevesenet, men også for husdyr og matproduksjon.

Uryddig om matprisene

Gjestekommentaren nr. 7, 2014 er skrevet av Thomas Angell, direktør i Virke handel.
- Når man følger prisutviklingen generelt i et marked, gir det liten mening å sammenligne prisutviklingen kun fra en måned til en annen.

Kjøttbransjens tre hovedutfordringer

Gjestekommentaren nr. 6, 2014 er skrevet av Bengt Fuglesang, styreleder i Prima Gruppen.
- En av mine kjepphester har vært utnyttelse av infrastruktur.

En gjeng kjøtthuer?

Gjestekommentaren nr. 5, 2014 er skrevet av Knut Storberget, landbrukspolitisk talsperson, AP
- Aktører utenfor de store etablerte samvirkene, må gis bedre rammebetingelser.

Er kjøtt bare kjøtt?

Gjestekommentaren nr. 4, 2014 er skrevet av Nina Sundkvist, administrende direktør i Matmerk.
- Dere har produkter av høy kvalitet basert på en av verdens beste og tryggeste kjøttproduksjoner.

Tenk krise før den oppstår!

Gjestekommentaren nr. 3, 2014 er skrevet av Hans Frode K. Asmyhr, director i Burson-Marsteller.
- For bedrifter i kjøttbransjen vil mye stå på spill dersom de ikke klarer å håndtere kriser på en god og riktig måte.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt