Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Gjestekommentar

Gjestekommentar

KLF – din sparringspartner!

Gjestekommentaren nr. 6, 2016 er skrevet av Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm. direktør i KLF.
– KLFs sekretariatet er der også for eierne av medlemsbedrifter som ønsker å snakke om slike problemstillinger når det blir i tøffeste laget.

Feil om Norskinn

Gjestekommentaren nr. 5, 2016 er skrevet av Rune Dullum, styreleder Norskinn AS.
– Med tett oppfølging av hver enkelt leverandør ned på operatørnivå på slakteriene, tilbys god driftsoppfølging som ikke må undervurderes.

En prima smak av Jæren

Gjestekommentaren nr. 4, 2016 er skrevet av Arne Løge, Prima Jæren.
- Jæren Smak’ på svin har kommet langt, og vi er også i gang med samme konsept for storfe og lam.

Kompetanse er nøkkelen

Gjestekommentaren nr. 3, 2016 er skrevet av Espen Lynghaug, spesialrådgiver utdanning og kompetansepolitikk i NHO Mat og Drikke.
– Svært få bedrifter har egne medarbeidere som er øremerket utviklingsarbeid.

Om fjørfe, søyler og regulering

Gjestekommentaren nr. 2, 2016 er skrevet av Ivar Pettersen, NIBIO og Handelshøyskolen ved NMBU
- Det er uheldig om frykten for at kontrollen og styringen havner på sisteleddet, skal blokkere viktige produktivitetsfremskritt.

Fenalår fra Norge

Gjestekommentaren nr. 1, 2016 er skrevet av Per Berg, styreleder i Fenalår fra Norge.
- Jeg er overbevist om at samarbeid og gjerne samvirkemodellen er veien til fremtidig suksess for kjøttbransjen.

Gi meg jul, Jesus og jævlig dyr ribbe!

Gjestekommentaren nr. 10, 2015 er skrevet av Nina Sundqvist, administrerende direktør i Matmerk
– Over halvparten av oss vil gjerne betale ekstra for matvarer lagd på norske råvarer og som er som er garantert produsert og pakket i Norge.

Norge leder an i resistenskampen

Gjestekommentaren nr. 9, 2015 er skrevet av Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug.
– Utfordringer knyttet til antibiotikaresistens må løses gjennom internasjonalt samarbeid.

MRSA og landbrukets ansvar

Gjestekommentaren nr. 8, 2015 er skrevet av Harald Gjein, adm. direktør Mattilsynet.
- De som opplever å måtte sanere besetningen, utsettes for store belastninger.

Matprat gir økt salg og verdiskaping

Gjestekommentaren nr. 7, 2015 er skrevet av Dag Henning Reksnes, adm. direktør OEK.
- OEK er først og fremst her for å bidra til verdiskapning for den norske bonden og økt omsetning av norsk egg og kjøtt.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt