Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Gjestekommentar

Gjestekommentar

Snever debatt om kjøtt og klima

Gjestekommentaren nr. 8, 2018 er skrevet av Laila Aass, NMBU.
– Vi har god dokumentasjon på at utslippene fra norsk kjøttproduksjon er blant de aller laveste i verden som følge av produktive og friske husdyr.

Svineproduksjonen må reduseres!

Gjestekommentaren nr. 7, 2018 er skrevet av Ståle Gausen, styreleder i KLF.
– Vi har nå behov for en snarlig og effektiv justering av produksjonen.

Veiledning og dialog

Gjestekommentaren nr. 6, 2017 er skrevet av Harald Gjein, adm. direktør Mattilsynet.
– Jeg vil i tiden som kommer vektlegge at vi i Mattilsynet skal bli enda bedre i vår dialog med næring og bransje.

– Hva nå, slaktegrisprodusenter?

Gjestekommentaren nr. 5, 2018 er skrevet av Ola Nafstad, fagdirektør husdyr i Animalia.
– Sannheten er at omfanget av oppfølging og kontakt mellom varemottaker og produsent i stor grad bestemmes av produsenten.

Berlin machts gut

Gjestekommentaren nr. 2, 2018 er skrevet av Audun Pettersen, direktør for bærekraftig reiseliv i Innovasjon Norge.
– Evalueringene fra deltakerne viser nettopp at dette er nettverksbygging av stor verdi.

– Endelig NM og ny grillsesong

Gjestekommentaren nr. 4, 2018 er skrevet av Hege T. Berg-Knutsen, direktør trygg mat, EMV & varesikring, innkjøp og sortiment i COOP.
– Profesjonelle dommere, objektiv vurdering og sterke konkurrenter gjør at akkurat denne konkurransen er viktig og høyt verdsatt.

Overskudd til besvær

Gjestekommentaren nr. 10, 2017 er skrevet av Ståle Gausen, styreleder i KLF.
– Jeg vil med dette få ønske alle ansatte i KLF, våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig fin jul og et godt nytt år!

Snakk om det!

Gjestekommentaren nr. 9, 2017 er skrevet av Nina Sundquist, adm. direktør, Matmerk
– Velger du mat som er merket Nyt Norge er du med å sikre norske arbeidsplasser.

Dyrehelsa og kjøttkvaliteten

Gjestekommentaren nr. 6, 2017 er skrevet av Nina Svendsby, assisterende fagdirektør husdyr, Animalia
– Nå nyter vi godt av at norske dyr ikke plages med en rekke infeksjoner som bønder og husdyr i de fleste andre land bare å leve med.

Kjøttkontrollen digitaliseres

Gjestekommentaren nr. 5, 2017 er skrevet av Harald Gjein, adm. direktør Mattilsynet.
– Vi gleder oss over at vi i år ser at flere slakterier investerer i dataterminaler til bruk for Mattilsynets inspektører på slaktelinjene.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt