Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Gjestekommentar

Gjestekommentar

– Hva nå, slaktegrisprodusenter?

Gjestekommentaren nr. 5, 2018 er skrevet av Ola Nafstad, fagdirektør husdyr i Animalia.
– Sannheten er at omfanget av oppfølging og kontakt mellom varemottaker og produsent i stor grad bestemmes av produsenten.

Berlin machts gut

Gjestekommentaren nr. 2, 2018 er skrevet av Audun Pettersen, direktør for bærekraftig reiseliv i Innovasjon Norge.
– Evalueringene fra deltakerne viser nettopp at dette er nettverksbygging av stor verdi.

– Endelig NM og ny grillsesong

Gjestekommentaren nr. 4, 2018 er skrevet av Hege T. Berg-Knutsen, direktør trygg mat, EMV & varesikring, innkjøp og sortiment i COOP.
– Profesjonelle dommere, objektiv vurdering og sterke konkurrenter gjør at akkurat denne konkurransen er viktig og høyt verdsatt.

Overskudd til besvær

Gjestekommentaren nr. 10, 2017 er skrevet av Ståle Gausen, styreleder i KLF.
– Jeg vil med dette få ønske alle ansatte i KLF, våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig fin jul og et godt nytt år!

Snakk om det!

Gjestekommentaren nr. 9, 2017 er skrevet av Nina Sundquist, adm. direktør, Matmerk
– Velger du mat som er merket Nyt Norge er du med å sikre norske arbeidsplasser.

Dyrehelsa og kjøttkvaliteten

Gjestekommentaren nr. 6, 2017 er skrevet av Nina Svendsby, assisterende fagdirektør husdyr, Animalia
– Nå nyter vi godt av at norske dyr ikke plages med en rekke infeksjoner som bønder og husdyr i de fleste andre land bare å leve med.

Kjøttkontrollen digitaliseres

Gjestekommentaren nr. 5, 2017 er skrevet av Harald Gjein, adm. direktør Mattilsynet.
– Vi gleder oss over at vi i år ser at flere slakterier investerer i dataterminaler til bruk for Mattilsynets inspektører på slaktelinjene.

Grill lammekjøtt i år!

Gjestekommentaren nr. 4, 2017 er skrevet av Lars Petter Bartnes, leder i Norges bondelag.
- Hvorfor ligger det flere tonn prima lammekjøtt på fryselager, når forbrukerne etterspør mer lam?

Tre faktorer for gode marginer

Gjestekommentaren nr. 3, 2017 er skrevet av Jøran Olsson, adm. direktør i Norsk Kjøtthandel.
– Utfordringen er at ekstrakostnader ved ikke optimal prosess er vanskelig å få frem på et regneark.

Fagstolthet i en akademisk tidsalder

Gjestekommentaren nr. 2, 2017 er skrevet av Espen Lynghaug, spesialrådgiver utdanning og kompetansepolitikk i NHO Mat og Drikke.
– Fagstoltheten er det som sikrer utvikling og kvaliteten i yrkesfagene.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt