Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Gjestekommentar

Gjestekommentar

– Ta inn så mange lærlinger dere kan i høst

Gjestekommentaren nr. 5, 2020 er skrevet av Petter H. Brubakk, adm. direktør i NHO Mat og Drikke.
– Jeg vil også oppfordre de bedriftene som har mulighet til det, til å ta inn så mange lærlinger dere kan til høsten.

– Spis mer norsk kjøtt

Gjestekommentaren nr. 4, 2020 er skrevet av Daniel Slakter, Annis Pølsemakeri i Mathallen.
– Jeg spiser kjøtt fordi det smaker godt, det at det gir en helsemessig gevinst er en bonus og gjør at man knapt behøver å tenke på hva man putter i seg, det blir enkelt å følge et variert kosthold.

(S)nyt Norge?

Gjestekommentaren nr. 3, 2020 er skrevet av Magne Supphellen, professor i markedsføring ved Norges Handelshøyskole.
- Merkeordningen Nyt Norge har hittil kostet norske bønder og norske skattebetalere langt over 100 millioner kroner.

– En henstilling fra hjertet!

I et brev til medlemmene oppfordrer styreleder i KLF, Ståle Gausen og adm. direktør Bjørn-Ole Juul-Hansen, til at medlemsbedriftene nå skal ha en lav terskel både for å spørre konkurrenter om hjelp, men også for og gi hjelp.

Kjøtt – venn eller fiende?

Gjestekommentaren nr. 1, 2020 er skrevet av Rune Rødbotten, forsker ved Nofima.
– Kjøtt er som en ‘godtepose’ i forhold til viktige næringsstoffer kroppen vår trenger.

Mat og politikk

Gjestekommentaren nr. 7, 2019 er skrevet av Dag Henning Reksnes, adm. direktør i MatPrat.
- I Norge er det ingen motsetning mellom å spise bærekraftig og å spise kjøtt.

– Naturlig å spise dyr!

Gjestekommentaren nr. 5, 2019 er skrevet av Geir Pollestad (SP), leder av Stortingets næringskommite.
- Det viktigste vi kan gjøre for dyrene og bøndene er å fortsette å kjøpe kjøtt og kjøttprodukter.

Har forskning betydning for bransjen?

Gjestekommentaren nr. 4, 2019 er skrevet av Ole Alvseike, fagdirektør i Animalia.
- Forskning og innovasjon handler om å hanke inn mulighetene og unngå problem.

Digitalisering endrer organiseringen

Gjestekommentaren nr. 2, 2019 er skrevet av Espen Lynghaug, spesialrådgiver utdanning og kompetansepolitikk i NHO Mat og Drikke.
– Hele 29 prosent av NHO Mat og Drikkes medlemmer har allerede implementert teknologi som robotisering.

Vår felles utfordring

Gjestekommentaren nr. 1, 2019 er skrevet av Hans Thorn Wittussen, konst. konsernsjef i Nortura.
– Der er viktig at vi som bransje står sammen og bruker de verktøyene vi har for å bygge kjøttets omdømme.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt