Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Gjestekommentar

Gjestekommentar

Har forskning betydning for bransjen?

Gjestekommentaren nr. 4, 2019 er skrevet av Ole Alvseike, fagdirektør i Animalia.
- Forskning og innovasjon handler om å hanke inn mulighetene og unngå problem.

Digitalisering endrer organiseringen

Gjestekommentaren nr. 2, 2019 er skrevet av Espen Lynghaug, spesialrådgiver utdanning og kompetansepolitikk i NHO Mat og Drikke.
– Hele 29 prosent av NHO Mat og Drikkes medlemmer har allerede implementert teknologi som robotisering.

Vår felles utfordring

Gjestekommentaren nr. 1, 2019 er skrevet av Hans Thorn Wittussen, konst. konsernsjef i Nortura.
– Der er viktig at vi som bransje står sammen og bruker de verktøyene vi har for å bygge kjøttets omdømme.

Mindre kjøttforbruk, men lysning

Gjestekommentaren nr. 10, 2018 er skrevet av Ståle Gausen, styreleder i KLF.
– Vi må alle bidra til å holde produksjonen på et fornuftig nivå.

Snever debatt om kjøtt og klima

Gjestekommentaren nr. 8, 2018 er skrevet av Laila Aass, NMBU.
– Vi har god dokumentasjon på at utslippene fra norsk kjøttproduksjon er blant de aller laveste i verden som følge av produktive og friske husdyr.

Svineproduksjonen må reduseres!

Gjestekommentaren nr. 7, 2018 er skrevet av Ståle Gausen, styreleder i KLF.
– Vi har nå behov for en snarlig og effektiv justering av produksjonen.

Veiledning og dialog

Gjestekommentaren nr. 6, 2017 er skrevet av Harald Gjein, adm. direktør Mattilsynet.
– Jeg vil i tiden som kommer vektlegge at vi i Mattilsynet skal bli enda bedre i vår dialog med næring og bransje.

– Hva nå, slaktegrisprodusenter?

Gjestekommentaren nr. 5, 2018 er skrevet av Ola Nafstad, fagdirektør husdyr i Animalia.
– Sannheten er at omfanget av oppfølging og kontakt mellom varemottaker og produsent i stor grad bestemmes av produsenten.

Berlin machts gut

Gjestekommentaren nr. 2, 2018 er skrevet av Audun Pettersen, direktør for bærekraftig reiseliv i Innovasjon Norge.
– Evalueringene fra deltakerne viser nettopp at dette er nettverksbygging av stor verdi.

– Endelig NM og ny grillsesong

Gjestekommentaren nr. 4, 2018 er skrevet av Hege T. Berg-Knutsen, direktør trygg mat, EMV & varesikring, innkjøp og sortiment i COOP.
– Profesjonelle dommere, objektiv vurdering og sterke konkurrenter gjør at akkurat denne konkurransen er viktig og høyt verdsatt.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt