Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Vant kjøttskjærer-NM for andre året på rad

Vant kjøttskjærer-NM for andre året på rad

Bladet Kjøttbransjen: Inge Kjenstaberg og Sigve Jørstad er landets to mest talentfulle kjøttskjærere. De to vant hver sin klasse i NM for henholdsvis elever og lærlinger. Og for trønderen Kjenstaberg er det andre året på rad han vinner denne konkurransen.

NM-trio: Britt Kristansen fra KOM flankert av årets NM-vinnere. foto: martin lundsvoll

Inge Kjenstaberg er til daglig elev ved Steinkjer videregående skole. Han imponerte alle i finalen på Nannestad videregående skole. Også i fjor, den gang som elev ved Grong videregående skole, gikk han helt til topps i sin klasse. Særdeles imponerende og NM-vinneren var selvsagt storfornøyd med bragden.

Flere kjøttskjærere
– Stort å bli kåret til beste elev i NM i kjøttskjæring for andre året på rad. Det gir masse inspirasjon og arbeidslyst til å stå på videre. Kjøttskjæring er et fantastisk yrke som jeg kan anbefale alle å satse på. Og vi trenger opplagt flere kjøttskjærere her i landet. Jeg håper dette NM kan bidra til å få flere interessert i yrket, sier den unge trønderen. Kjenstberg brukte vel to minutter på jobben med å skjære ut svinebogen som alle finalistene fikk utdelt.

Les hele saken i bladet Kjøttbransjen nr 2. 2013.

Les flere saker fra siste utgave.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt