Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Ta en FoodChallenge!

Ta en FoodChallenge!

Når man lager mat er det ofte litt ventetid. Gjennom Matstart har Matprat utfordret barn og unge til å ta en challenge mens de venter. Taco- Chili- og egg er noen av tingene de unge blir utfordret på.

- Vi vet at mange foreldre trenger en liten dytt for å slippe barna til på kjøkkenet. Mestringsfølelse er viktig for alle, derfor er siden enkelt og pedagogisk lagt opp slik at alle barn skal kunne lykkes, samtidig som foreldrene kan føle seg trygge, sier Even Nordal, Seniorrådgiver – samfunn og bransje i Matprat.

MatStart har derfor lansert FoodChallenge i samarbeid med kjente Youtubere, og ønsker gjennom dette å bidra til matglede og matkunnskap hos barn.

- En FoodChallenge er en morsom miks av matlaging krydret med rare utfordringer. Tanken er at man velger seg en oppskrift på matstart.no og en FoodChallenge eller flere, som et morsomt tilskudd mens man lager mat på kjøkkenet, sier Nordal.

MatStart har i samarbeid med Amalie Olsen og Murdrocks utviklet noen spennende oppskrifter som både passer som matpakke, etter skoletid og til middag.

Se ett eksempel på FoodChallenge-serien her:

Challange-kampanjen består i tillegg til FoodChallenge-episodene av nye oppskrifter tilpasset barn, matfilmer og artikler.Det er snakk om en digital kampanje som møter brukerne på sosiale medier / møter brukerne på sosiale medier og gjennom youtubernes kanaler. Kampanjen blir også frontet gjennom matprat.no, hvor foreldrene er målgruppen.
Les mer om FoodChallenge på matstart.no

Nøkkelord: Matprat, Matstart, youtube, blogg
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt