Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Strøm-Larsen pølser i Rema-hyllene

Strøm-Larsen pølser i Rema-hyllene

Pølser fra A. Strøm-Larsen er fra i dag av tilgjengelig i Rema-butikker i Oslo. Det er klart etter at den tradisjonsrike kjøttbedriften har inngått avtale med Spesialgrossisten Øst om levering av tre spesialpølsevarianter.

Spesialgrossisten Øst skal distribuere pølsene fra A. Strøm-Larsen til 50 Rema-butikker i Oslo. Fra venstre sjåfør Steinar Olsen, Erik Strøm-Larsen, Daniel Johansen og salgsansvarlig Ole J. Martinsen.

Avtalen som er inngått har en verdi på rundt 10 millioner kroner på årsbasis og pølsene fra Strøm-Larsen blir å finne i samtlige 50 Rema-butikker i Oslo.

Daglig leder Erik Strøm-Larsen betegner avtalen som svært god for alle parter. Det vil si både for hans bedrift, for Spesialgrossisten og ikke minst for Rema-kjøpmennene. Og det er aller første gang at Torshov-bedriften lar kunder i dagligvarebutikker få tilgang til kjøttprodukter.

- Jeg føler at timingen var perfekt nå. Korona-situasjonen har endret på mye i markedet og vi har mistet betydelige leveranser i HORECA-markedet. Tilgjengeligheten til butikken vår på Torshov i Oslo har av trafikale årsaker blitt stadig vanskeligere. Dessuten ser vi en trend nå, der mer og mer lokalmat kanaliseres ut til dagligvaremarkedet. Vi er stolte over å kunne tilby Rema-kunder pølseprodukter av høy kvalitet og om dette blir bra, kan det godt tenkes at flere kjøttprodukter fra oss finner veien til dagligvarehyllene, fastslår Erik Strøm-Larsen.

Også daglig leder i Spesialgrossisten, Daniel Johansen, er tilfreds med avtalen.
- Vi er selvsagt både stolte og glade for å være bindeleddet mellom denne solide kjøttbedriften og Rema-butikkene. Etter at vi hadde avklart med Strøm-Larsen og blitt enige om detaljer og rammer, presenterte vi opplegget for Rema. Der fikk vi respons øyeblikkelig. Det faktum at åtte av ti Oslo-innbyggere har kjennskap til bedriften og merkenavnet Strøm-Larsen, var selvsagt viktig for Rema, sier Johansen.

På spørsmål om Erik Strøm-Larsen frykter at eksklusiviteten kan bli truet når Strøm-Larsen produkter nå blir tilgjengelig i en lavpris-butikk, er han tydelig.

- I nye tider må vi tenke nytt. Jeg tror våre pølser og øvrige kjøttprodukter vil være interessante rett og slett på grunn av smak og konsistens. Vi har vært i Kolonial.no i en periode og slik sett hatt en viss føling med dagligvaresegmentet. Nå får vi en ny erfaring, sier Erik Strøm Larsen som regner med at det vil bli investert i bl.a. nye kokeskap og nytt etiketteringsutstyr. I neste utgave av Kjøttbransjen, bringer vi mer stoff om denne avtalen.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt