Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Oftedal comeback på Røros

Oftedal comeback på Røros

Kjell Ove Oftedal er igjen ansatt som daglig leder for Røros Slakteri AS og Røroskjøtt AS. Oftedal valgte å si opp sin stilling i februar, men er nå tilbake.

Oftedal er nå tilbake som leder på Røros.

- Det nye styret i Røros Slakteri AS og Røroskjøtt AS har hatt en tett dialog med Oftedal gjennom sommeren og er fornøyd med å ha fått Oftedal på plass igjen i ledelsen for selskapene, sier styreleder Jan Håvard Refsethås i en pressemelding. Oftedal starter umiddelbart i stillingen.

For fem måneder siden sluttet han i jobben som daglig leder i Røros Slakteri AS, Røroskjøtt AS og Grillhuset Røroskjøtt AS. Han ønsket den gang ikke å kommentere hvorfor han sluttet etter tre og et halvt år i jobben, men presiserte den gang at det ikke lå noen dramatikk i avgjørelsen.

Styresammensetningen har endret seg gjennom våren 2019. Roar Eckermann var styreleder da Oftedal valgte å si opp. På en ekstraordinær generalforsamling i april ble Roy Arne Simensen valgt til ny styreleder. Under generalforsamling i juni ble han erstattet av Jan Håvard Refsethås.

- Det viktigste for meg framover er å få med lokale bønder og kunder, og skape en lokal verdiskapning. Det er den viktigste drivkraften jeg har i jobben, sier Oftedal til avisen Arbeidets Rett.

Oftedal-exit på Røros (Bladet Kjøttbransjen - 15.03.2019)

Kraftig Røros-mobilisering i Berlin (Bladet Kjøttbransjen - 14.02.2019)

Elitetrener ble Røros Slakteris ‘ankermann’ (Bladet Kjøttbransjen - 21.03.2016)

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt