Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Ny konsernsjef i Grilstad

Ny konsernsjef i Grilstad

Jørgen N. Wiig (56) er ansatt som ny Konsernsjef i Grilstad AS. Han tiltrer stillingen 1. oktober 2018 og tar over etter Odd Arne Dalsegg som i ni år har vært konsernsjef i Grilstad AS.

Jørgen N. Wiig, ny Konsernsjef i Grilstad fra 1.oktober 2018

Jørgen N. Wiig kommer fra stillingen som adm.dir i Jacobs Douwe Egberts Norge AS og var før det viseadministrerende direktør i Kaffehuset Friele AS. Den nye konsernsjefen er utdannet Siviløkonom fra BI og har i hele sin yrkesaktive karriere jobbet innenfor dagligvareindustrien. Wiig har vært syv år i SCA Mølnlycke i Norge og Sverige, i Jordan AS og deretter 16 år i ulike stillinger i Rieber & Søn ASA.

Avtroppende konsernsjef Odd Arne Dalsegg har vært i Grilstad AS siden 2009. Nå ønsker han å trappe litt ned, men han vil etter 1. oktober fortsatt bistå med oppfølging av produksjon og lede tekniske prosjekter som fabrikkutvidelser på Stranda og Ranheim. Styret i  Grilstad vil takke Dalsegg for innsatsen som er gjort for å skape en lønnsom og ledende merkevarebedrift med en solid organisasjon. I en pressemelding uttrykker styret tilfredshet med å få på plass en så erfaren person som Wiig til å lede og utvikle Grilstad videre.

Grilstad gjorde det godt under NM i Kjøttprodukter 2018. Her han du se medaljefangsten.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt