Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Ny daglig leder i Per’s Kjøkken AS

Ny daglig leder i Per’s Kjøkken AS

Stein Bringeland er ansatt som ny daglig leder i Per’s Kjøkken AS.

Stein Bringeland blir nå daglig leder i Per’s Kjøkken.

Stein har bakgrunn som veterinær, kvalitetssjef og daglig leder i Vestfold Fugl. Siden 2014 har han hatt stilling som Project Manager og Group Biosecurity Officer i Scandi Standard med oppgaver innen drift og produksjonsutvikling, kvalitet, biosikring og dyrevelferd.

Scandi Standard er eier av fjørfekjøttvirksomheter i Norge (Den Stolte Hane), Sverige (Kronfågel), Danmark (Danpo), Irland (Manor Farm) og Finland. Etter 3-4 år med arbeid på alle disse fabrikkene ser han fram til nye oppgaver i Norge og ved Per’s Kjøkken.

- Vi er glade for å ha fått Stein Bringeland til stillingen som daglig leder i Per’s Kjøkken. Med Stein Bringelands solide bakgrunn og kjennskap til bransjen vil han tilføre bedriften viktig kunnskap for videre positiv utvikling. Vi kjenner Stein også fra tiden han var byveterinær i Larvik, langt tilbake og «på andre siden av bordet» men med gjensidig respekt for hverandre sitt arbeid, sier Tore sørensen, som nå går over i rollen som arbeidene styreformann og forretningsutvikler. Bringeland tiltrer stillingen ca. 1. april.

Per’s Kjøkken AS har de senere år gjort betydelige investeringer i bygg, maskiner og teknisk utstyr for å møte morgendagens krav og utfordringer. Med de grep som er gjort mener vi å ha lagt gode forutsetninger for å befeste vår posisjon som ledende leverandør av kvalitetsprodukter.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt