Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Ny arena for bærekraftig mat og drikke

Ny arena for bærekraftig mat og drikke

10. og 11. oktober åpner Foodscape dørene for første gang på Norges Varemesse, og ønsker kjøttbedrifter med fokus på bærekraft inn som utstillere.

Foodscape er en arena for alle som jobber profesjonelt med mat og drikke og som er opptatt av at det som tilberedes eller serveres skal være godt for kroppen og for miljøet, aller helst norskprodusert og selvsagt god på smak.

– Foodscape er en arena for alle som vil lære mer om hvordan ta bærekraft på alvor i egen virksomhet. Det kan være produsenter, offentlige og private virksomheter innenfor helse og omsorg, kantiner, kiosk, bensinstasjoner, servicehandel, dagligvare, hotell, restaurant, konditori, bakeri, kafeer – rett og slett alle som tilbereder og er opptatt av mat og drikke, sier Torill Engelberg, prosjektleder for Foodscape.

Engelberg oppfordrer bedrifter i kjøttbransjen til å melde seg på som utstillere. Foodscape er en god arena for å bygge kunnskap om bærekraft, men også å møte sentrale personer, miljøer og innkjøpere med fokus på kortreis, økologisk, sunnhet, ernæring, trend og innovasjon fra både handelen og HORECA.

– Vi forventer et bredt spekter av utstillere fra små til store merkevareleverandører, produsenter, grossister, organisasjoner og ikke minst spennende nye gründer-virksomheter, sier hun.

Les mer om Foodscape på foodscape.no

Nøkkelord: foodscape
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt