Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Matbørsen med ambisiøse framtidsplaner

Matbørsen med svært ambisiøse framtidsplaner

Er Vestfold-bedriften Matbørsen kjøttbransjens mest ambisiøse og hardtsatsende bedrift akkurat nå? Med en ambisjon om å øke omsetningen med en kvart milliard kroner i løpet av to år, er svaret trolig ja.

Vi skal bli en større utfordrer i alle deler av markedet, sier daglig leder Dag Freddy Henriksen.

Ifølge daglig leder Dag Freddy Henriksen, vil bedriften selge produkter og produktløsninger for 800 millioner kroner i år 2020. Det er en formidabel satsing og på Kiel-konferansen, via video, forklarte han hva som skal skje de neste par årene. Ikke mindre enn 70 nye produkter skal lanseres og da vil bedriften ha 250 spiseferdige produkter i sin portefølje.

‒ I 2018 skal vi vokse over 10 prosent og omsette for 60 millioner kroner mer enn i 2017. Vi skal bli en større utfordrer i alle deler av markedet og vil komme med konsepter som ikke er vist frem i Norge før. Ny emballasje, bedre fyllingsgrader, miljøtiltak og robotisering vil gi oss styrke i konkurransen med andre aktører. Kompetanseheving og organisasjonsutvikling blir også viktig i vår langsiktige strategiplan, fastslår Henriksen.

Matbørsen har den siste tiden investert over 60 millioner kroner i nytt utstyr og teknologi. Det blir mer om denne saken i neste utgave av bladet Kjøttbransjen.

Nøkkelord: Kiel 2018, Matbørsen
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt