Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Kjøttfagdagen 2018

Kjøttfagdagen 2018 med fokus på framtiden

Reserver 19. september i din kalender for da arrangeres Kjøttfagdagen! Mange spennende foredrag, fordelt på tre hovedtemaer: Industri 4.0, Digitalt kjøttmarked og Kjøttets plass i fremtiden.

Industri 4.0 blir omtalt som den fjerde industrielle revolusjon. Den skjer nå, fordi teknologien som vi omgir oss med gjennom internett og digitale verktøy gjør det mulig å persontilpasse industriell produksjon. Også kjøttindustrien vil bli påvirket, så på symbolsk vis blir det fire foredrag som belyser hvordan teknologien kan endre norsk kjøttindustri.

Vi hører nesten daglig om at butikker legges ned fordi internetthandel har tatt over varesalget. Vil denne trenden også endre måten som forbrukerne skaffer seg kjøtt? Vi får flere foredrag hvor noen aktører i bransjen forteller om hvordan de utnytter mulighetene som det digitale kjøttmarkedet gir.

Dagen avrundes med to foredrag som belyser utfordringene, og mulighetene, norsk kjøttindustri vil møte de kommende årene.

Kjøttfagdagen har lang tradisjon i å være en møteplass hvor kjøttbransjen kan få faglig påfyll fra forskningsfronten. Dagen arrangeres av Nofima og Animalia hvert andre år. Det blir god lunsj og flere kaffepauser som kan benyttes til sosial omgang med kollegaer i bransjen.

Påmeldingen gjøres på Nofima sine hjemmesider, eller på denne lenken.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt