Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Indasia Norge på lag med Angus-alliansen

Indasia Norge på lag med Angus-alliansen

Gjennom sitt nyetablerte datterselskap i Norge, Indasia Norge AS, har krydder- og marinadeprodusenten Indasia AS i Danmark nå fått nytt fotfeste i Norge. Og sentralt i den forbindelse står bedriftene i Angus-alliansen.

Indasias daglige leder, Christian Vollstedt

Angus: – For å få en god start i Norge, har vi i første omgang valgt å fokusere på håndverksbedriftene i Angus-alliansen, sier Indasias daglige leder, Christian Vollstedt.

Indasia har i mange år vært en viktig aktør i det norske krydder- og marinademarkedet gjennom India-Nor. Da India-Nor for en tid tilbake ble solgt, opphørte dette samarbeidet. Men Indasia ønsket å være i det norske markedet, og dermed ble beslutningen om å starte et norsk selskap
tatt.

Distribusjonsavtale
– Vi har alltid hatt et svært godt samarbeid med våre kunder i Norge. Våre produkter i den velkjente gule emballasjen har derfor alltid vært populære i Norge. Nå har vi inngått en distribusjonsavtale, som gjør at vi leverer direkte til våre norske kunder. Vi har dermed ingen lageromkostninger i Norge og kan få varerne like hurtig fram som om kundene hadde bestilt dem på et norsk lager. Det vil med andre ord ikke bli et dårligere tilbud overfor kundene. De vil oppnå fordelen ved at vi kan tilby våre produkter til konkurransedyktige priser, samtidig med at sortimentet er vesentligt større, forklarer daglig leder, Christian Vollstedt.

Hole Kjøtt
Han setter sin stor ære i å være en god samarbeidsspartner for sine kunder. Disse befinner seg blant annet i Angus-alliansen.
– For å få en god start i Norge, har vi i første omgang valgt å fokusere på håndverksbedriftene Angus-alliansen. Jeg har hatt en god dialog med bl.a. Laila Hole i Hole Kjøtt AS, som har hjulpet med å «spre budskapet» om oss og få en samarbeidsavtale på plass. Vi har i den anledning laget spesialtilbud til butikkene, og det er allerede signert avtale om at Angus-kundene våre skal delta på et seminar hos oss, sier Vollstedt.

Les hele saken i bladet Kjøttbransjen nr. 4 2012

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt