Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Haugen og Karlsen i Østfold slår seg sammen

Haugen og Karlsen i Østfold slår seg sammen

Manstad Kjøtt i Onsøy (Øivind Karlsen) og John Haugen i Trøgstad går sammen i et felles selskap, John Haugen Kjøtt AS.

Fra 1. august går de to tradisjonsrike kjøttbedriftene i Østfold sammen i et felles selskap. Det betyr at pølseproduksjonen kan bli flyttet fra Trøgstad til Manstad i Onsøy. Det kan også bli snakk om å etablere produksjon av pinnekjøtt i lokalene til Manstad Kjøtt.

Besøk John haugen sine nettsider

Besøk Manstad Kjøtt sine nettsider

– Selv om vi nå samordner virksomhetene, vil ikke kundene merke noe. Dette er et tiltak for å styrke selskapenes stilling i et stadig tøffere sluttmarked.

Det er viktig å utnytte våre styrker og det gjør vi best via denne samordningen, sier daglig leder Morten Haugen.

Rent praktisk gjennomføres samordningen gjennom etablering av et nytt selskap som overtar begge virksomhetene. Det nye selskapet vil bli eid av Morten Haugen Holding AS med 51 prosent. Manstad Kjøtt Holdning AS sitter på den gjenværene aksjeposten på 49 prosent. De to selskapene produserer i dag pølser, karbonader og andre kjøttvarer fra sine to anlegg. Kundene befinner seg både i dagligvarebransjen og innenfor storhusholdning.

Produktene vil fortsatt bli markedsført under de etablerte merkenavnene «John Haugen» og «Øyvind Karlsen».

Les flere saker fra bladet Kjøttbransjen nr. 5, 2013 i arkivet.

Les siste saker som er publisert fra bladet Kjøttbransjen her.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt