Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Guro Espeland overtar sjefsstolen i Jæder

Guro Espeland overtar sjefsstolen i Jæder

Guro Espeland (38) blir ny daglig leder i Jæder Ådne Espeland. Hun tar over etter sin far Noralf Espeland som fra 1. oktober vil bistå bedriften som forretningsutvikler.

Guro Espeland blir ny daglig leder i Jæder Ådne Espeland.

Den nye lederen i Ålgård-bedriften representerer fjerde generasjon i dette familieeide selskapet. Guro Espeland har vært innom de fleste avdelingene i denne veldrevne kjøttbedriften ogi 2007 ble hun salgssjef og deretter markedssjef i 2014. Hun er utdannet markedsøkonom og den nye daglige lederen i Jæder har solid erfaring både med kjedearbeid og produktutvikling.

Fabrikken til Jæder har en av Nord-Europas mest moderne maskinparker og i fjor kom omsetningen opp i 566 millioner kroner og har ca. 100 ansatte. I år vil anlegget produsere rundt 8000 tonn med varer og 2018 ser ut til å bli et svært godt år.

Tjener mer penger enn mennene i bransjen (Dagens Næringsliv 21.09.2018)

I 2017 ble Hå Kylling AS etablert der Jæder eier 50 prosent av aksjene. Jæder ønsket å sikre tilgang til førsteklasses lokal kylling. Våren 2018 lanserte Jæder også en vegetarburger for å teste ut nye markeder. Jæder har fokus på matglede, innovasjon og bærekraft.

Nøkkelord: Jæder, Espeland
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt