Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Fortsatt drift ved Smedstuen

Fortsatt drift ved Smedstuen

Driften ved Smedstuen fortsetter. Etter konkursen for en drøy uke siden, er det nå klart at selskapet Handelshuset Alimentum AS har gått inn med tilstrekkelig kapital for fortsatt virksomhet.

Daglig leder Arne Sandin er optimist med tanke på framtiden

Handelshuset Alimentum AS, som blant annet eier Carl Evensen Eftf. AS og Spesialgrossisten Øst AS, stiftet tirsdag denne uken et nytt selskap - Smedstuen AS - med en aksjekapital på 10 millioner kroner. Smedstuen AS vil videreføre merkenavnet Smedstuen Gård. Selskapet går samtidig inn som majoritetsaksjonær i Smedstuen Eiendom AS.

Antallet ansatte blir stort sett det samme som tidligere og det er ikke lagt opp til store endringer i driften.  Arne Sandin fortsetter som daglig leder i det nystiftede selskapet og styreleder blir Svein Erik Mathisen, daglig leder i Handelshuset Alimentum AS.

Sandin er optimist med tanke på framtiden.
- Å få Handelshuset Alimentum AS inn på eiersiden, er viktig for oss nå. Vi snakker om en aktiv eier som via sine forbindelser kan åpne dører for oss ut til viktige markeder, sier Arne Sandin.

Dal-bedriften som har eksistert i 44 år, har de siste par-tre årene slitt med svake marginer og det til tross for at det har blitt tatt omfattende grep for å bedre inntjeningen de siste årene. Smedstuen AS ansatte i går de aller fleste av de som var ansatt i Smedstuen Gård AS. Vi kommer tilbake med et lengre intervju med Arne Sandin i august-utgaven av bladet Kjøttbransjen.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt