Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Flere leverandører med nye slicere

Flere leverandører med nye slicere

Weber og Multivac er blant dem som brukte Scanpack til å lansere nye slicere. 100 prosent vekttilpasning og skiver som legges ned i pakkene uten å bli bøyd, er blant salgsargumentene.

Karsten Roth (til venstre) og Theo Horst hos Weber vil gjøre det enkelt for operatøren å skive og pakke.

Søk og finn leverandør i Bransjeoversikten: Pakking og Emballasje: Emballasje, Etikettering, Palletering, Plast, Vekter

– Vi har ikke hatt pakkemaskiner tidligere, så dette er den første siden vi overtok Schröder i fjor der vi integrerer hele linjen, forteller Karsten Roth hos Weber Maschinenbau. – Nå er alt likt og går på samme programvare. Vi prøver å gjøre det så enkelt som mulig for operatøren, sier han.

DESIGNPRIS
Scanpack-messen i Göteborg er stedet der mange presenterer nye maskiner og linjer for skandinaviske kunder. Weber viste frem den smale og designprisede sliceren S6, med nye blader som skal være lettere og mer presise. Sammen med vakuumgriperne skal den sørge for mindre svinn og for porsjoner med 100 prosent riktig vekt.

Multivac, på sin side, satser på S800. – En veldig god maskin til en god pris, reklamerer prosjektleder Stefan Gruber.

LETT Å BYTTE
Den er enkel å tilpasse når det skal stilles om.
– På fire til sju minutter tar du ut gripere, ileggsbånd og skjæresjakt. Det er veldig fort gjort å skifte fra tre til fire spor. Prinsippet er at produktet er sentrert, sier Gruber. Han og kollegene har koblet den sammen med dyptrekkeren R245.

FLATPAKKER
– Dette er en ny linje som bare vi leverer. Dagens standard er at pålegget løftes høyere opp og kommer ned i pakken i en vinkel på 13 grader. Her detter ikke skivene ned i pakken. Dermed får de ikke noen bøy, sier Gruber.

S800 skal skive produktet tidligere og dermed ferskere. Med mindre skalker blir utnyttelsen bedre. – Delene kan tas ut og byttes uten verktøy, og den er rask og enkel å gjøre ren, ifølge Stefan Gruber.

Les flere saker fra siste utgave av bladet Kjøttbransjen.

Nøkkelord: Emballasje, forpakning
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt