Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Bygger ut for 3,5 millioner kroner

Bygger ut for 3,5 millioner kroner

Angus Gaupset satser friskt når bedriften i løpet av første halvår investerer mellom tre og fire millioner kroner i moderniseringer. Bl.a. skal butikkdisken utvides med hele seks meter.

Ni år etter at Bjørge Løvik flyttet virksomheten sin ut av sentrum i Kristiansund, er det nå tid for utvidelser.

Med en seks meter lengre disk, blir det plass til enda mer lokalprodusert mat hos Angus Gaupset i Kristiansund.

Ni år etter at Bjørge Løvik flyttet virksomheten sin ut av sentrum i Kristiansund, er det nå tid for utvidelser.

Han synes det er hyggelig at bedriften har vokst ut av lokalene sine. De siste tre årene har vært veldig gode for Angus Gaupset. Bjørge Løvik mener folk flest har begynte å tenke nøyere over hva de spiser. Stadig flere setter mer og mer pris på god mat, og de er villig til å betale for å få kvalitet. Han forteller om en jevn økning i salget på hele sortimentet, men marinert biffkjøtt, pølser og fisk forsvinner først ut av disken. Varm lunsj er det også mange som vil ha.

Angus Gaupset har også økt omsetningen gjennom catering, samarbeid med både hoteller og matbutikker, og gjennom å satse på økologisk mat.

– Den økologiske biten produserer jeg for en bonde på Melhus, i Trøndelag. Han sender dyrene hit, og vi produserer mat som han blant annet selger på Bondens Marked. Når folk nyter en god frokost på Scandic Nidelven eller Scandic Bakklandet, så er frokostpølsene produsert her hos oss i Kristiansund, sier en stolt Angus-eier.

Les hele saken i bladet Kjøttbransjen nr. 1, 2015.

Les flere saker fra siste utgave av bladet Kjøttbransjen.

Nøkkelord: Angus, butikk, bondens marked
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt