Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Brødr Ringstad AS overtar John Haugen

Brødr Ringstad AS overtar John Haugen

Eierne i John Haugen AS og Brødr Ringstad AS har en tid diskutert et samarbeid mellom sine bedrifter. De har nylig kommet til enighet om at Brødr Ringstad AS overtar driften av John Haugen AS fra 01.01.2017.

Daglig leder i John Haugen AS, Morten Haugen til venstre sammen med Kjell Ringstad, daglig leder i Brødr Ringstad AS.

John Haugen AS er en bedrift som er godt anerkjent for sine produkter hos dagens kunder. Merkevaren og produktene fra John Haugen AS vil derfor bli videreført som et utfyllende sortiment til dagens produktspekter hos Brødr Ringstad. Daglig leder i John Haugen AS, Morten Haugen, vil gå ut av eierskapet, men være med videre i Brødr Ringstad AS som innleid ressurs for å sikre ivaretakelse av kunder og salg.

For å sikre fremtiden rundt den nye situasjonen hos Brødr Ringstad AS så er det lagt til rette for å utvide bedriftens arealer og produksjonskapasitet. Dette er gjort ved å gå til anskaffelse av større arealer gjennom en leieavtale med Industriveien Utvikling AS i Rakkestad. Driften i lokalene til John Haugen AS i Trøgstad avsluttes i løpet av første halvår 2017, og all drift vil samles i Rakkestad.

Gjennom å dyrke merkevarene John Haugen AS og Brødr Ringstad AS er målet å ivareta dagens kunder og tilby et produktsortiment vi er stolt av, til nye og eksisterende kunder. Det er også viktig for oss å videreføre konseptene som Brødr Ringstad har utviklet når det gjelder Gla'gris, Fjellam, Frittgående storfe og Frittgående kalv hvor vi har kan fortelle historien bak råvarene.

Eierskiftet medfører ingen umiddelbare endringer i John Haugen AS, og kontakt med kunder ivaretas som i dag inntil videre.

Les flere saker fra siste utgave av bladet Kjøttbransjen.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt