Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt / Avvikling ved Trondheim Slaktehus

Styrt avvikling ved Trondheim Slaktehus

I takt med stadig mindre skjærevolum, har også den økonomiske utviklingen ved Trondheim Slaktehus forverret seg de siste månedene. Nå er det besluttet å avvikle virksomheten for å unngå konkurs.

- Det er selvsagt trist å gi seg nå, sier daglig leder Jørgen Næss.

- Det er selvsagt trist å gi seg nå, men vi ser i praksis ingen annen utvei. Nå vurderer vi muligheten for å videreføre vår satsing på Dry Age-produkter et annet sted. Det er dumt om det vi har bygd opp på dette området blir kastet på dynga, sier daglig leder Jørgen Næss.

Tørrmodning gir slaktehus-optimisme (Bladet Kjøttbransjen - 18.09.2013)

Han er åpen for innspill fra andre aktører i kjøttbransjen om de ønsker å satse på dette konseptet. I lokalene til Trondheim Slaktehus, som ligger sentralt i Trøndelag-hovedstaden, skal det nå skjæres rein.

Skjærehallen ble gourmetrestaurant (Bladet Kjøttbransjen - 04.11.2014)

Det er Karasjok-firmaet Min Boazu AS som driver denne virksomheten. Jørgen Næss vil være tilstede de neste tre månedene for at denne skjæringen skal gå greit. Den styrte avviklingen av den tradisjonsrike skjærebedriften berører ni fast ansatte.

Trondheim Slaktehus tok gull med to grillprodukter i 2018. Se gullproduktene her.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt