Aktuelt
Gallerier
Lavere marginer for Nortura i 1.tertial
– Driftsresultatet (EBIT) i 1.tertial 2018 ble -84 millioner kroner, en svekkelse på 90 millioner kroner.
Fra får til furu
Guro K. Christensen slutter i Vossafår (Orkla) og blir ny produksjonssjef i Vestskog AS fra høsten av.
Håland med kjøttfest på Jæren
Kjøttfesten «Håve te hale» er navnet på nyvinningen og lørdag 16. juni braker det løs.
Scandza tilbake på norske hender
Leiv Vidar og Finsbråten får helnorsk eierskap etter at gründerne bak selskapet Scandza har kjøpt ut de utenlandske medeierne i selskapet.
Ny konsernsjef i Grilstad
Jørgen N. Wiig (56) er ansatt som ny Konsernsjef i Grilstad AS. Han tiltrer stillingen 1. oktober 2018 og tar over etter Odd Arne Dalsegg som i ni år har vært konsernsjef i Grilstad AS.
Varmen fikk kjøttsalget til å eksplodere
Det er ikke bare ute i det fri det har vært brennhett de siste dagene. Salget av kjøttprodukter til grillen har bidratt til at maskiner og utstyr har gått varme i mange store kjøttbedrifter i Sør-Norge.
NM-lam hos Høvikveien
For to år siden hentet bedriften hjem NM-gull for sin rødvinsmarinerte lammemørbrad. I år tok Høvikveien Kjøtt & Kolonial ikke bare nytt gull for samme produkt. Bedriften sikret seg i tillegg NM-tittel for produktet.
Gode tall og klokkertro på ny butikk
Solheim Kjøtt satser friskt på en ekstra filial. Butikken på Laksevåg Senter ble delvis overtatt for å unngå en ny konkurrent, men sikrer også at produksjonen utnyttes bedre.
Roper varsko om lærlingesituasjonen
2017 ble et bunnår for lærlinger i private kjøttbedrifter og utsiktene framover synes dystre. Kun seks bedrifter har overfor Opplæringskontoret for Salgs- og Matbransjen (KOM) signalisert at de vil ha lærlinger i år og de nærmeste årene.
– Bytt eierskap før dere må
– Bytt eierskap før dere må og mens dere fortsatt har mulighet til å avklare og realisere egne planer for livet etter eierskiftet.
Leverandørguide
Aktiviteter
Mest lest i bladet kjøttbransjen
- Avvikling ved Trondheim Slaktehus
- Slutt for Grilstad-fabrikken i Åsen
- Jakten på premium-ribbe
- Kroken på døra for Norturas Otta-anlegg
- Hampshire - saftig med unik smak
- Nortura kjøpte importkvoter for nær ni millioner
- Jakten på premium-ribbe
- Klart for ny Kielkonferanse i februar
- Haugen og Karlsen i Østfold slår seg sammen
- Pølsene som fikk Erna til å gå i pølsebua