Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt

Aktuelt

Gallerier

Ustoppelige superveteraner hos Mydland

Han arbeider 50 timer i uka, er snart 77 år og startet sine karrierer i Mydland for 54 år siden. Odin Tårnes må være superveteranen over alle superveteraner i norsk kjøttbransje.

Investerer 20 millioner i nytt Fjellbris-anlegg

Grilstad Stranda investerer 20 millioner kroner i teknologi og klimarom for å produsere den nye spekeskinken Fjellbris.

Matemballasjen beskytter maten

Forbrukere opplever matemballasjen som sløseri, men faktum er at emballasje er nødvendig og den er den viktigste faktoren for å redusere matsvinnet – og dermed også miljøavtrykket.

Myter og halvsannheter påvirker

Folks oppfatninger av norsk kjøtt og kjøttproduksjon formes i stadig større grad av myter og halvsannheter. Animalia håper at rapporten «Kjøttets tilstand» skal bidra til en mer nyansert og faktabasert debatt om kjøtt.

Øltips til klassisk julemat

Daglig leder og medeier i Annis Pølsemakeri Mathallen, Daniel Byskov, er ikke bare drivende dyktig på kjøtt. Han er også lidenskapelig opptatt av øl.

Kobe i kebab og kjappe kreasjoner

Kobe-kjøttet er ikke bare dyre fileter. På Sial lanserte Europas første importør en serie billigere produkter med det eksklusive kjøttet.

Svindland ruster seg for framtiden

I løpet av første halvår 2017 flytter Svindland AS inn i sitt nye anlegg noen kilometer nordvest for Flekkefjord. Stor etterspørsel etter bedriftens spekepølser de siste årene har tvunget frem større kapasitet.

Stabburet med solid moderniseringsløft

Et kompetansesenter for kjøtt- og hermetikkproduksjon! Det er status for Stabburets anlegg utenfor Fredrikstad etter at anlegget er modernisert og oppgradert for 130 millioner kroner.

Østfold-bedrifter samler kreftene

– Denne overtagelsen bidrar til at begge bedriftene står bedre rustet til å møte en tøffere framtid i kjøttmarkedet.

Tøff kamp om norsk ribbe i år

I motsetning til de siste årene, vil det i år neppe bli tollnedsettelse på fersk ribbe for å sikre norske juletradisjoner. Ribbebehovet i år vil trolig bli dekket med fryste sider og en fordeling av det som skjæres ferskt.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt