Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt

Aktuelt

Gallerier

Satser mer på serviceavtaler

Den nye GEA-sjefen har tro på stadig mer automatisering i kjøttbransjen. Nå vil Heidi Fuglum satse på serviceavtaler.

Med Grilstad og Orkla på ‘kjøtt-show’

Et 70-talls bedrifter fra nærsagt hele verden var på plass da Marel arrangerte sin årvisse produkt-demonstrasjon (MeatShowHow) i København nylig. Fra Norge deltok representanter fra Grilstad og Orkla Stabburet.

Vektlegger bærekraft og miljø

Når Per’s Kjøkken nå har utvidet anlegget og modernisert det meste, framstår Sandefjord-bedriften som en av kjøttbransjens aller mest miljøvennlige bedrifter.

Coop-trykk på lammesalg

– Vi i Coop har kjørt det jeg velger å kalle unormalt store kampanjer de siste ukene for å få solgt mer lammekjøtt. Det er mer aktivitet i butikkene og flere lammeprodukter enn noensinne.

Tind blir premium hos Grilstad

Grilstads kjøp av Tind gir konsernet enda større bredde av spekemat. Tind er premium-produktet, og skal finne sin plass ved siden av de kjente merkevarene Grilstad og Stranda.

Røroskjøtt vil vokse på Røros-smak

Vi brenner veldig for å skape verdier av de ressursene som Røros-området har, og skal jobbe hardt med produktutvikling for å komme med enda flere produkter og øke omsetningen betydelig de neste årene.

Matprodusenter samles i Inderøymat

Økt omsetning, forbedret logistikk og mer markedsføringstrykk! Det er noe av effekten etter at Inderøy Slakteri og fire andre matprodusenter i Inderøy samlet seg om et felles matkonsept, Inderøymat.

Merkevarer stadig mindre viktig

Kjøttindustrien må bare innse det: samarbeidet med de viktige aktørene i dagligvarehandelen er i kraftig endring. Industriens egne merkevarer er ikke så attraktive som de en gang var. Se bare på Nortura Gilde-merke. Hvor fører dette hen?

Rekord-år for Jæder i fjor

Jæder fikk et historisk godt år i fjor. Omsetningen passerte 490 millioner kroner i 2016 og det er ny rekord. Også resultatmarginen er solid for den tradisjonsrike Rogalands-bedriften.

Trygg mat viktigere enn ny smak

Mattrygghet er vel så viktig som stadig nye smaker. Selv om krydderet er bare en liten del av det ferdige produktet, må leverandørene ha alt på stell.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt