Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt

Aktuelt

Gallerier

Rødt kjøtt støtter sunt hjerte

Ny forskning viser at middelhavsdiett med magert og ubearbeidet rødt kjøtt er bra for hjertet.

Hellas vil lære sporing av slakterier i Norge

Hellas har kastet sine øyne på Norge med tanke på å etablere full sporbarhet på slakteriene. Nylig besøkte styrelederen i den greske slakteriorganisasjonen bl.a. KLF og Fatland Oslo for å se og lære.

Spritbaserte marinader den nye grilltrenden

I 2018 er det Amerika/ USA det handler aller mest om når det gjelder grilltrender. Og ifølge to av landets mest bereiste og erfarne grillere, er kjøtt i kombinasjon med sprit og øl en tydelig trend denne sommeren.

Hvilket øl passer best til grillmaten?

Dropp vinen og ta heller fram en duggfrisk øl til grillmaten, lyder oppfordringen fra ølekspert Espen Smith. Her forklarer han hvorfor.

Lavere marginer for Nortura i 1.tertial

– Driftsresultatet (EBIT) i 1.tertial 2018 ble -84 millioner kroner, en svekkelse på 90 millioner kroner.

Fra får til furu

Guro K. Christensen slutter i Vossafår (Orkla) og blir ny produksjonssjef i Vestskog AS fra høsten av.

Håland med kjøttfest på Jæren

Kjøttfesten «Håve te hale» er navnet på nyvinningen og lørdag 16. juni braker det løs.

Scandza tilbake på norske hender

Leiv Vidar og Finsbråten får helnorsk eierskap etter at gründerne bak selskapet Scandza har kjøpt ut de utenlandske medeierne i selskapet.

Ny konsernsjef i Grilstad

Jørgen N. Wiig (56) er ansatt som ny Konsernsjef i Grilstad AS. Han tiltrer stillingen 1. oktober 2018 og tar over etter Odd Arne Dalsegg som i ni år har vært konsernsjef i Grilstad AS.

Varmen fikk kjøttsalget til å eksplodere

Det er ikke bare ute i det fri det har vært brennhett de siste dagene. Salget av kjøttprodukter til grillen har bidratt til at maskiner og utstyr har gått varme i mange store kjøttbedrifter i Sør-Norge.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt