Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt

Aktuelt

Gallerier

– Wagyu smelter i varmen

– På de varmeste dagene denne sommeren, måtte wagyukundene få råd om å komme tilbake en annen gang. Men med mer fart på kjølediskene gikk sommeren bra for Annis Pølsemakeri i Mathallen.

Kjøtt fra eldre, feite kyr selger

Det baskiske selskapet Txogitxu har spesialisert seg på kjøtt av eldre fettfulle kyr. Det har vist seg å være en suksessoppskrift.

Kjøttsnacks øker kraftig

Europas største produsent av kjøttbasert snacks, det spanske selskapet Noel, økte sin omsetning i dette segmentet med hele 50 prosent i fjor.

Ny arena for bærekraftig mat og drikke

10. og 11. oktober åpner Foodscape dørene for første gang på Norges Varemesse, og ønsker kjøttbedrifter med fokus på bærekraft inn som utstillere.

Krevende og intenst første år

– Et krevende år, men også et år med oppturer og flere gledelige hendelser.

God utvikling for Sørlandskjøtt

Sørlandskjøtt passerte 100 millioner i omsetning i 2017. Resultatet ble som forventet.

Rødt kjøtt støtter sunt hjerte

Ny forskning viser at middelhavsdiett med magert og ubearbeidet rødt kjøtt er bra for hjertet.

Hellas vil lære sporing av slakterier i Norge

Hellas har kastet sine øyne på Norge med tanke på å etablere full sporbarhet på slakteriene. Nylig besøkte styrelederen i den greske slakteriorganisasjonen bl.a. KLF og Fatland Oslo for å se og lære.

Spritbaserte marinader den nye grilltrenden

I 2018 er det Amerika/ USA det handler aller mest om når det gjelder grilltrender. Og ifølge to av landets mest bereiste og erfarne grillere, er kjøtt i kombinasjon med sprit og øl en tydelig trend denne sommeren.

Hvilket øl passer best til grillmaten?

Dropp vinen og ta heller fram en duggfrisk øl til grillmaten, lyder oppfordringen fra ølekspert Espen Smith. Her forklarer han hvorfor.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt