Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt

Aktuelt

Gallerier

Daniel Slakter har økt salget i Mathallen

Til tross for at Mathallen i Oslo så å si er stengt ned, har Daniel Slakter klart å øke salget i sin butikk i hallen.

Munnbind fra Furuseth til Oslo-sykehus

På grunn av knapphet på smittevernutstyr nasjonalt, forsøker flere kommuner å kjøpe inn utstyr selv utenfor de vanlige kanalene.

Fana Kjøtt toner ned markedsføringen

I solidaritet med andre kjøttbedrifter som slikter i motbakke i disse korona-tider, har Fana Kjøtt i Bergen valgt å kutte alt som heter reklame og markedsføring.

Flere bedrifter må nå permittere ansatte

Corona-situasjonen: For de kjøttbedriftene som tradisjonelt er tungt inne i HORECA-markedet, er situasjonen i øyeblikket svært alvorlig. Flere bedrifter vil måtte permittere ansatte den nærmeste tiden.

Smak av Mydland-skinke på Grüne Woche

Rett etter at landbruks- og matminister Olaug Bollestad hadde åpnet den norske paviljongen på årets Grüne Woche (IGW), tok hun seg god tid med Mydlands representanter på messen. Og hun smakte selvsagt på den populære Umberto-skinka fra Tromsø-bedriften.

Animalia skal gi råd til eggprodusenter

Når Animalia nå har fått oppgaven med å rådgi eggprodusentene i KLF-systemet, betyr ikke det at KLF har gitt fra seg ansvaret for denne rådgivningstjenesten.

Bedre resultat for Nortura

Resultat før skatt endte på 110 millioner i 2019. Godt julesalg, økt salg av hvitt kjøtt og vekst i datterselskapene, bidrar positivt.

Strategi for å bygge Matnasjonen Norge

Regjeringen skal utforme en felles strategi for å konkretisere og videreutvikle Norge som en matnasjon. Strategien som ledes av landbruks- og matministeren, fiskeri- og sjømatministeren og eldre- og folkehelseministeren, legges frem våren 2020.

Oppdal Spekemat «tømte» saue-lageret

Takket være et solid krafttak fra bedriften Oppdal Spekemat, er nå reguleringslageret av sau tomt.

Solid utvikling for slakterijubilant

Når Midt-Norge Slakteri AS (MNS) i år markerer at det er 25 år siden etableringen, skjer det i trygg forvissning om at slakteriet står fjellstøtt på alle måter. Det blir nemlig satt både omsetnings- og volumrekord i jubileumsåret.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt