Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt

Aktuelt

Gallerier

En kvart million frossenpizza pr. døgn

Hver eneste dag gjennom hele året forlater nær 250 000 pizzaer de to Stabburet/Orklaanleggene på Stranda. Kjøttbransjen har besøkt det nyeste og mest moderne av de to anleggene.

Ta en FoodChallenge!

Når man lager mat er det ofte litt ventetid. Gjennom Matstart har Matprat utfordret barn og unge til å ta en challenge mens de venter. Taco- Chili- og egg er noen av tingene de unge blir utfordret på.

Servelat og røkte knoker bidrar til vekst i Bergen

75 prosent vekst de siste fire årene. Fana Kjøtt må bygge om for å gjøre plass til veksten. Hel servelat og røkte knoker er fremdeles slagere i Bergen.

540 produkter påmeldt i NM

Lager din bedrift Norges beste pinnekjøtt? Eller har dere gull-medister? Hvor bra er pålegget deres? I november kommer svaret om du meldte deg på innen fristen.

Mydland-produkter nå via nettet

Spekemat fra Tromsø-bedriften Mydland AS kan nå kjøpes via nettet. Snaut tre måneder har bedriften brukt på å forberede nettbutikken og prosessen har gått svært smertefritt.

Fortsatt fremgang for Grilstad

2016 ble historisk godt år for Grilstad-konsernet. Resultat før skatt endte på 77,9 mill. kroner mot 69,7 mill. kroner i 2015.

– Ta i bruk Landbrukets dataflyt!

Nå kan KLF-slakterier ta i bruk Landbrukets Dataflyt for å sende avregninger til sine produsenter. Først ute er Fatland og i denne bedriften er løsningen allerede tilgjengelig.

Forbrukerrådet vil skaffe seg «Peiling»

Forbrukerrådet lanserer i august handlekurver i «Peiling», appen som de håper skal gi forbrukerne større kunnskap om produktene i butikk. Appen viser frem produktene med navn, produsent, bilde, hvor den kan kjøpes, næringsinnhold, merkeordninger og allergener.

Kjøttimport - spørsmål og svar

Import er ikke enkelt og regulering av det norske kjøttmarkedet er heller ingen enkel sak. I disse dager har vi underskudd på storfe og overskudd på lam. Vi har bedt Jøran Olsson, erfaren bransjemann og nå adm. direktør i Norsk Kjøtthandel, om å gi noen oppklarende svar knyttet til import og regulering av markedet for kjøtt og kjøttprodukter.

Fellessatsing på Anuga

Nortura/Fenalår fra Norge representer kjøttbransjen på en av de to norske paviljongene på årets utgave av Anuga-messen i Köln.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt