Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt

Aktuelt

Gallerier

Får igjen 250.000 kroner av staten

I august 2020 refunderte vi nærmere to hundre tusen kroner til våre kunder som har byttet ut sitt gamle kuldemedium. Nå i oktober får vår nye kunde Goman Bakeriet refundert hele 250 000 kroner på sitt innbytte – det tilsvarer 50 % av investeringen i det nye anlegget deres.

Resultater NM i Kjøttprodukter 2020

Her finner du komplett oversikt over vinnerne av NM i Kjøttprodukter 2020.

Tre Grilstad-ansatte koronasmittet

Det er bekreftet koronasmitte hos tre medarbeidere ved Grilstad sin produksjonsavdeling på Ranheim. I tillegg er 22 ansatte satt i karantene.

Salgssuksess for Strøm-Larsen

300 pølsepakker pr. uke til en verdi av rundt 20 000 kroner. Det er fasit for salget av pølser fra A. Strøm-Larsen i landets største REMA 1000-butikk hittil denne sommeren.

Slik reduseres rengjøringstiden ved presisjonsveiing

På produksjonsutstyr, inkludert sjekkvekter, må regelmessig strenge rengjøringsrutiner gjennomføres for å unngå risiko for bakteriell forurensning. Rengjøring medfører imidlertid driftsstans som resulterer i en reduksjon i produksjon og fortjeneste.

Brann hos Inderøy slakteri

I dag tidlig kom det melding om røykutvikling på Inderøy slakteri. Butikken har fått omfattende skader.

Kjøtt har positiv effekt på mental helse

Blir man mer ulykkelig om kjøtt og kjøttprodukter velges helt bort i kostholdet? Ja, ifølge en fersk og omfattende studie utført ved University of Alabama i USA.

Slik ‘spriter’ grillmester Westerby opp grillmaten

En søtlig røyklukt brer seg utover nabolaget. Det er ikke en uvanlig duft når grillmester Steve Westerby inviterer venner og familie på grillfest.

Grilstad og Matpartner satser sammen på fersk ferdigmat

Grilstad utvider produktspekteret til også å omfatte fersk ferdigmat ved å gå inn på eiersiden i den trønderske ferdigmatbedriften Matpartner. – Felles trøndersk eierskap og matkultur vil øke konkurransekraften til begge selskapene i en varegruppe i sterk vekst, sier Jørgen Wiig, konsernsjef i Grilstad.

Strøm-Larsen pølser i Rema-hyllene

Pølser fra A. Strøm-Larsen er fra i dag av tilgjengelig i Rema-butikker i Oslo. Det er klart etter at den tradisjonsrike kjøttbedriften har inngått avtale med Spesialgrossisten Øst om levering av tre spesialpølsevarianter.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt