Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden / Aktuelt

Aktuelt

Gallerier

Ny daglig leder i Per’s Kjøkken AS

Stein Bringeland er ansatt som ny daglig leder i Per’s Kjøkken AS.

Den Stolte Hane kaprer markedsandeler

Denne uken kom nyheten om at Den Stolte Hane tar over eggleveransene til Coops butikker i Norge.

Smart emballasje reduserer matsvinnet

Miljøsmart emballasje som både reduserer materialbruken og matsvinnet, var i sterk fokus på emballasjemessen Scanpack 2018.

90 år med pølser og kjøtt på Sørlandet

På det meste var det rundt 15 slakterbutikker i Sørlandets hovedstad, Kristiansand. I dag er det kun en igjen, men til gjengjeld er denne ene særdeles livskraftig. Slakter Frivold, som for øvrig er 90 år i år, leverer godt både på kjøttprodukter og økonomiske resultater.

Sterk framtidstro på økologisk kjøtt

Det danske selskapet Friland tror på sterk vekst for økologisk kjøttproduksjon i hele Norden de nærmeste årene.

Driver Kjus Viltslakt – uten vilt

For tre år siden skar Morten Kjus i Kjus Viltslakt ned 100 elger, i år er tallet redusert til tre. Forklaring: elg fra norske jegere «skremmes» inn i det svarte markedet.

Går mot stort overskudd av egg

Norturas prognose for 2019 viser et stort og økende overskudd av egg.

Harald Ullevoldsæter slutter i Nortura

Konserndirektør for økonomi, Harald Ullevoldsæter, slutter i Nortura etter fem år i Nortura.

Hvem fortjener KLFs hederspris 2019?

I forbindelse med KLFs landsmøte i 2019, som for øvrig skal foregå i England, skal KLFs hederspris på nytt deles ut.

Brann hos Østli Pølsemakeri

Lørdag 15. desember brant det i lokalene på Maura. Brannen startet opp i tilknytning til fryserirommet, og man var en stund redd for at brannen skulle spre seg til etasjene over pølsemakeriet.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt