Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
- Hvor er Sp når Nortura legger ned?

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Petter Haas Brubakk
– Ta inn så mange lærlinger dere kan i høst

av Petter H. Brubakk, adm. direktør i NHO Mat og Drikke

Jus

OstbyAarskogAdvokatfirma
Konkurranse-begrensende avtaler

av MAURITZ AARSKOG og EIVIND LANGSETH

Kolberg går av som konsernsjef i Nortura

Konsernstyret har blitt enig med Kolberg om at han fratrer, grunnet manglende resultatoppnåelse.

Reduserer eget lager, mens reg.lageret øker

- Samtidig som reguleringslageret av kjøtt øker i omfang og verdi, har Nortura i betydelig grad klart å redusere sitt eget råvarelager.

‘Ærlighet’ varer ikke lengst?

Toma Mat i Haugesund opplever å bli motarbeidet av Mattilsynet i forbindelse med utvikling av nye kjøttprodukter. Det kan i verste fall koste bedriften dyrt.

Pølsene som fikk Erna til å gå i pølsebua

Kanutta-pølsene er trekkplaster på Karmøy. Erna Solberg gikk på pølsebod for å få dem. De som vil spise de berømte Snørtelandpølsene hjemme, går til Hauge’n.

Radiobølger tiner kjøtt tryggere

Kjøttbedriftene blir større og krever mer. Gisle Navestad leverer det meste av maskiner. Nå slår han et slag for helt ny teknologi for tining.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt