Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
- Hvor er Sp når Nortura legger ned?

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Petter Haas Brubakk
– Ta inn så mange lærlinger dere kan i høst

av Petter H. Brubakk, adm. direktør i NHO Mat og Drikke

Jus

OstbyAarskogAdvokatfirma
Konkurranse-begrensende avtaler

av MAURITZ AARSKOG og EIVIND LANGSETH

90 år med pølser og kjøtt på Sørlandet

På det meste var det rundt 15 slakterbutikker i Sørlandets hovedstad, Kristiansand. I dag er det kun en igjen, men til gjengjeld er denne ene særdeles livskraftig. Slakter Frivold, som for øvrig er 90 år i år, leverer godt både på kjøttprodukter og økonomiske resultater.

Sterk framtidstro på økologisk kjøtt

Det danske selskapet Friland tror på sterk vekst for økologisk kjøttproduksjon i hele Norden de nærmeste årene.

Driver Kjus Viltslakt – uten vilt

For tre år siden skar Morten Kjus i Kjus Viltslakt ned 100 elger, i år er tallet redusert til tre. Forklaring: elg fra norske jegere «skremmes» inn i det svarte markedet.

Går mot stort overskudd av egg

Norturas prognose for 2019 viser et stort og økende overskudd av egg.

Harald Ullevoldsæter slutter i Nortura

Konserndirektør for økonomi, Harald Ullevoldsæter, slutter i Nortura etter fem år i Nortura.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt