Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Prisverdig rekruttering i Nord

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Espen-Lynghaug
Digitalisering endrer organiseringen

av Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Sliter med å få kjøpt sau-råvare fra Nortura

KLF-bedrifter som produserer kjøttprodukter basert på kjøtt av sau, har i en periode slitt med å få kjøpt råstoff av Nortura. Det skjer til tross for at lagrene av sauekjøtt er historisk store.

Prima Brands kjøper 50 prosent i A. Idsøe

Prima Brands overtar halvparten av Idsøe-konsernet. Oppkjøpet skjer i all hovedsak gjennom en emisjon.

– Lisselapp beskytter mot bakterier

– En egen lapp som holder lissene rene og en borrelås som overlever hard bruk på vått gulv. Skoene til industrien blir bedre og mer avanserte.

– Wagyu smelter i varmen

– På de varmeste dagene denne sommeren, måtte wagyukundene få råd om å komme tilbake en annen gang. Men med mer fart på kjølediskene gikk sommeren bra for Annis Pølsemakeri i Mathallen.

Kjøtt fra eldre, feite kyr selger

Det baskiske selskapet Txogitxu har spesialisert seg på kjøtt av eldre fettfulle kyr. Det har vist seg å være en suksessoppskrift.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt