Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
- Hvor er Sp når Nortura legger ned?

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Petter Haas Brubakk
– Ta inn så mange lærlinger dere kan i høst

av Petter H. Brubakk, adm. direktør i NHO Mat og Drikke

Jus

OstbyAarskogAdvokatfirma
Konkurranse-begrensende avtaler

av MAURITZ AARSKOG og EIVIND LANGSETH

Kraftig Røros-mobilisering på Grüne Woche

Solid Røros-mobilisering på årets utgave av Grüne Woche i Berlin! Og forklaringen er enkel og ikke minst naturlig: Tyske turister er viktige for hele Rørosregionen, ifølge daglig leder Kjell Ove Oftedal i Røros Kjøtt/Røros Slakteri.

Bedret resultat for Nortura i 3.tertial

Driftsresultatet i 3.tertial økte med 157 millioner kroner mot fjoråret. Omsetning i perioden falt med 2,9% som følge av lavere merkevaresalg, men effekter fra forbedringsprogrammet bidro til at driftsmarginen økte med 1,8%-poeng.

Slutt for Grilstad-fabrikken i Åsen

48 ansatte ved Grilstads fabrikk i Åsen blir berørt av styrets beslutning om å flytte produksjon og skjæring fra Åsen til Brumunddal.

Reduserer i Malvik og legger ned i Evanger

Nortura varslet onsdag denne uken at de vil redusere aktiviteten ved anlegget i Malvik i Trøndelag. Samtidig vil konstituert konsernsjef Hans Thorn Wittussen innstille på å avvikle driften av Nortura Evanger.

30 år med utstyr til kjøttindustrien

Det er 30 år siden leverandørfirmaet Bokken ble etablert. Etableringen var et resultat av at tre ansatte, med bakgrunn fra en konkurrerende bedrift, ønsket å starte for seg selv.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt