Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Prisverdig rekruttering i Nord

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Espen-Lynghaug
Digitalisering endrer organiseringen

av Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Kjøttfagdagen 2018

Reserver 19. september i din kalender for da arrangeres Kjøttfagdagen! Mange spennende foredrag, fordelt på tre hovedtemaer: Industri 4.0, Digitalt kjøttmarked og Kjøttets plass i fremtiden.

Lærlinge-boom hos Strøm-Larsen

I tider der mange aktører i kjøttbransjen vegrer seg for å ta inn lærlinger, gjør A. Strøm-Larsen det stikk motsatte. I øyeblikket har bedriften hele fem lærlinger på plass i sine to avdelinger og det er nær en tredjedel av det samlede antall lærlinger i sørnorske KLF-bedrifter.

Nortura Steinkjer vurderer drastiske kutt

Nortura vurderer å flytte skjæring av gris til et annet anlegg.

– Mattilsynet skaper unødvendig frykt

– Bruk ressursene der det behøves. Og bruk skjønn og sunn fornuft i langt større utstrekning. Mattilsynets folk har en egen evne til å lete etter feil som ikke finnes.

Sliter med å få kjøpt sau-råvare fra Nortura

KLF-bedrifter som produserer kjøttprodukter basert på kjøtt av sau, har i en periode slitt med å få kjøpt råstoff av Nortura. Det skjer til tross for at lagrene av sauekjøtt er historisk store.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt