Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Prisverdig rekruttering i Nord

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Espen-Lynghaug
Digitalisering endrer organiseringen

av Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Nortura kjøpte importkvoter for nær ni millioner

I tillegg til import av 300 svinekjøtt, kjøpte Nortura i fjor – via sitt importselskap – kvoter som gjør det mulig å importere ytterligere 640 tonn kjøtt av alle dyreslag. Prislapp: 8,9 millioner kroner.

Røros Slakteri og Fatland inngår avtale

Etter at Røros Slakteri AS har samarbeidet med Nortura de siste årene, har selskapet nå valgt å inngå samarbeidsavtale med Fatland AS. Avtalen har en tidshorisont på 10 år.

Norsk Kylling klare for ny kyllingfabrikk

Sammen med NHP Eiendom skal Norsk Kylling, som eies av REMA 1000, bygge fremtidens industribedrift i Orkanger. Fabrikken vil være banebrytende innen energibruk og bærekraft, og vil utgjøre starten i etableringen av en næringsmiddelklynge i området.

Forsyner asiatiske turister med spekemat

Spekepølse er perfekt både som suvenir og gave til å ta med hjem, og rein er eksotisk. Turistene gir et godt tilskudd til omsetningen i Bunnpris Storgata i Andenes.

Travel matfestival for Stensaas

Salgsboden til Rørosbedriften Stensaas Reinsdyrslakteri ble travel å betjene under trøndersk matfestival i Trondheim, nylig. Årsak: prisvinner under årets festival.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt