Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Usmakelig hetskampanje mot kjøtt

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Aass-Laila-NMBU
Snever debatt om kjøtt og klima

av Laila Aass, NMBU

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Vellykket restaurantsatsing på Ringebu

Malingsspann, tapet og gulvbelegg er erstattet med gode viner, lekre kjøttretter og raffinert interiør. Vi snakker om restauranten som Anni Byskov har etablert på Ringebu.

Finnmark Rein satser i Kina

Finnmark Rein er i ferd med å skaffe seg et solid fotfeste i Kina. I starten av neste måned kommer en betydelig delegasjon fra Kina for å bli bedre kjent med bedriften og besøket vil trolig bidra til økt salg av alle typer reinprodukter til det enorme kinesiske markedet.

Produksjonen kan bli flyttet fra Åsen

Kjøtt- og spekematprodusenten Grilstad skal utrede om selskapet skal flytte produksjonen fra Åsen til Brumunddal.

Mattilsynet publiserte feil tall om saltinnhold

Til tross for at Mattilsynet hadde kunnskap om feil med sitt analyseresultat av saltmengde i Jubelsalami fra Grilstad, valgte de å publisere feil tall i sluttrapporten. Og differansen var stor.

Smalahove fra Vossakjøt fikk spesialitetsmerke

Vossakjøt fikk nylig tildelt Matmerks spesialitetsmerke for bedriftens signaturprodukt, smalahove.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt