Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
– Et eksempel til etterfølgelse

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Audun_Pettersen
Berlin machts gut

av Audun Pettersen, Innovasjon Norge.

Jus

Anne-Britt-Slettebo
Hva er risikovurdering i en kjøttbedrift?

av Anne Brit Slettebø, NHO Mat og Drikke

Vil ha bedre kvalitet der pepper’n gror

Krydderøylandet Indonesia vil gjerne produsere mer pepper. Men ofte er pepper dårlig butikk for bøndene. Peppereksportørene oppfordrer europeiske kjøpere til å engasjere seg mer for bedre kvalitet.

Svekket resultat for Nortura i 2017

Nortura sitt driftsresultat i 3.tertial svekkes med 295 millioner kroner målt mot fjoråret.

Ny kyllingrase fra Norsk Kylling

Kyllingrasen Hubbard, skal leve lenger og vokse saktere enn kyllingen som er vanligst å produsere i Norge. I løpet av 2018 skal alle kyllingprodukter i REMA 1000 være fra denne rasen.

- Velg sosiale medier med omhu

Ikke alle sosiale medier passer bedrifter i kjøttbransjen. På Kiel-konferansen fikk bedriftene en nyttig guide av sjef for kommunikasjon og medlemskontakt i KLF, Svein Erik Eide.

Matbørsen med ambisiøse framtidsplaner

Er Vestfold-bedriften Matbørsen kjøttbransjens mest ambisiøse og hardtsatsende bedrift akkurat nå? Med en ambisjon om å øke omsetningen med en kvart milliard kroner i løpet av to år, er svaret trolig ja.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt