Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
- Hvor er Sp når Nortura legger ned?

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Petter Haas Brubakk
– Ta inn så mange lærlinger dere kan i høst

av Petter H. Brubakk, adm. direktør i NHO Mat og Drikke

Jus

OstbyAarskogAdvokatfirma
Konkurranse-begrensende avtaler

av MAURITZ AARSKOG og EIVIND LANGSETH

Brann hos Inderøy slakteri

I dag tidlig kom det melding om røykutvikling på Inderøy slakteri. Butikken har fått omfattende skader.

Kjøtt har positiv effekt på mental helse

Blir man mer ulykkelig om kjøtt og kjøttprodukter velges helt bort i kostholdet? Ja, ifølge en fersk og omfattende studie utført ved University of Alabama i USA.

Slik ‘spriter’ grillmester Westerby opp grillmaten

En søtlig røyklukt brer seg utover nabolaget. Det er ikke en uvanlig duft når grillmester Steve Westerby inviterer venner og familie på grillfest.

Grilstad og Matpartner satser sammen på fersk ferdigmat

Grilstad utvider produktspekteret til også å omfatte fersk ferdigmat ved å gå inn på eiersiden i den trønderske ferdigmatbedriften Matpartner. – Felles trøndersk eierskap og matkultur vil øke konkurransekraften til begge selskapene i en varegruppe i sterk vekst, sier Jørgen Wiig, konsernsjef i Grilstad.

Strøm-Larsen pølser i Rema-hyllene

Pølser fra A. Strøm-Larsen er fra i dag av tilgjengelig i Rema-butikker i Oslo. Det er klart etter at den tradisjonsrike kjøttbedriften har inngått avtale med Spesialgrossisten Øst om levering av tre spesialpølsevarianter.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt