Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Tilliten er truet!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

alvseike
Har forskning betydning for bransjen?

av Ole Alvseike, Animalia

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

- Kjøtt kan få en krevende ‘reise’

Kjøtt, og kanskje i første rekke rødt kjøtt, kan få en mer krevende reise enn andre produktgrupper om vi ser inn i glasskulen fem–seks år fram i tid.

IFFA-messen er ‘livsviktig’ leverandørene

For alle aktører som leverer maskinelt utstyr, krydder og andre typer innsatsprodukter til kjøttbransjen, er IFFA-messen definitivt den aller viktigste møteplassen.

Unormalt prisnivå på baconråstoff

Unormale sesongvariasjoner i prisen på enkelte kjøttråvarer, skaper bekymring for mange kjøttbedrifter. Toma Mat i Haugesund opplever f.eks. at råvarene til bedriftens viktige baconproduksjon ikke hadde den samme prisutvikling i år som den normalt har. Det «taper» bedriften rundt 20 000 kroner pr. uke på.

Ny matminister med sans for kvalitet

Etter kun noen måneder i statsrådsstolen, måtte Bård Hoksrud fra FrP overlate denne til Olaug Bollestad, KrF, i forbindelse med at hennes parti nylig kom inn i Solberg-regjeringen.

Avvikling ved Trondheim Slaktehus

I takt med stadig mindre skjærevolum, har også den økonomiske utviklingen ved Trondheim Slaktehus forverret seg de siste månedene. Nå er det besluttet å avvikle virksomheten for å unngå konkurs.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt