Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Tørke både her og der!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Harald-Gjein-Mattilsynet
Veiledning og dialog

av Harald Gjein, adm. direktør Mattilsynet

Jus

LineSolhaug
Tillitsvalgtes innsyn i lønnsforhandlinger

av Line Solhaug, NHO Mat og Drikke

Kjøttfagdagen 2018

Reserver 19. september i din kalender for da arrangeres Kjøttfagdagen! Mange spennende foredrag, fordelt på tre hovedtemaer: Industri 4.0, Digitalt kjøttmarked og Kjøttets plass i fremtiden.

Lærlinge-boom hos Strøm-Larsen

I tider der mange aktører i kjøttbransjen vegrer seg for å ta inn lærlinger, gjør A. Strøm-Larsen det stikk motsatte. I øyeblikket har bedriften hele fem lærlinger på plass i sine to avdelinger og det er nær en tredjedel av det samlede antall lærlinger i sørnorske KLF-bedrifter.

Nortura Steinkjer vurderer drastiske kutt

Nortura vurderer å flytte skjæring av gris til et annet anlegg.

– Mattilsynet skaper unødvendig frykt

– Bruk ressursene der det behøves. Og bruk skjønn og sunn fornuft i langt større utstrekning. Mattilsynets folk har en egen evne til å lete etter feil som ikke finnes.

Sliter med å få kjøpt sau-råvare fra Nortura

KLF-bedrifter som produserer kjøttprodukter basert på kjøtt av sau, har i en periode slitt med å få kjøpt råstoff av Nortura. Det skjer til tross for at lagrene av sauekjøtt er historisk store.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt