Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Det sunne storfekjøttet

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

NinaMatmerk
Snakk om det!

av Nina Sundquist, adm. direktør, Matmerk

Jus

NIKOLAI_ASTRUP_WESTLIE
Tariffbinding og konsekvenser av tariffavtale?

av Nikolai Astrup Westlie, NHO Mat og Drikke

Animalia AS er stiftet

Fra 1. januar 2018 skilles Animalia sin virksomhet ut i et eget aksjeselskap. Selskapet, Animalia AS, skal eies av Nortura SA og Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) i felleskap. Animalia AS overtar ansvar og oppgaver som utføres av dagens Animalia, som driftsmessig er en egen enhet, men som juridisk sett er en del av markedsregulator Nortura SA.

Svindland trygt på plass i nytt anlegg

Utbyggingen har kostet et sted mellom 50 og 55 millioner kroner, men for den prisen har Svindland AS fått på plass topp moderne produksjonsfasiliteter. Rett før sommerferien ble anlegget offisielt åpnet.

En kvart million frossenpizza pr. døgn

Hver eneste dag gjennom hele året forlater nær 250 000 pizzaer de to Stabburet/Orklaanleggene på Stranda. Kjøttbransjen har besøkt det nyeste og mest moderne av de to anleggene.

Ta en FoodChallenge!

Når man lager mat er det ofte litt ventetid. Gjennom Matstart har Matprat utfordret barn og unge til å ta en challenge mens de venter. Taco- Chili- og egg er noen av tingene de unge blir utfordret på.

Servelat og røkte knoker bidrar til vekst i Bergen

75 prosent vekst de siste fire årene. Fana Kjøtt må bygge om for å gjøre plass til veksten. Hel servelat og røkte knoker er fremdeles slagere i Bergen.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt