Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Korona preger kjøttbransjen

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

rodbotten-Nofima
Kjøtt – venn eller fiende?

av Rune Rødbotten, Nofima.

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk, sykdom på utenlandsferie

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

Flere bedrifter må nå permittere ansatte

Corona-situasjonen: For de kjøttbedriftene som tradisjonelt er tungt inne i HORECA-markedet, er situasjonen i øyeblikket svært alvorlig. Flere bedrifter vil måtte permittere ansatte den nærmeste tiden.

Smak av Mydland-skinke på Grüne Woche

Rett etter at landbruks- og matminister Olaug Bollestad hadde åpnet den norske paviljongen på årets Grüne Woche (IGW), tok hun seg god tid med Mydlands representanter på messen. Og hun smakte selvsagt på den populære Umberto-skinka fra Tromsø-bedriften.

Animalia skal gi råd til eggprodusenter

Når Animalia nå har fått oppgaven med å rådgi eggprodusentene i KLF-systemet, betyr ikke det at KLF har gitt fra seg ansvaret for denne rådgivningstjenesten.

Bedre resultat for Nortura

Resultat før skatt endte på 110 millioner i 2019. Godt julesalg, økt salg av hvitt kjøtt og vekst i datterselskapene, bidrar positivt.

Strategi for å bygge Matnasjonen Norge

Regjeringen skal utforme en felles strategi for å konkretisere og videreutvikle Norge som en matnasjon. Strategien som ledes av landbruks- og matministeren, fiskeri- og sjømatministeren og eldre- og folkehelseministeren, legges frem våren 2020.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt