Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Neppe grunn til krisemaksimering!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Hans-Thorn-Wittussen
Vår felles utfordring

av Hans Thorn Wittussen, konstituert konsernsjef i Nortura

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Aron Mat med to nye spesialitetsprodukter

Utgangspunktet var en pølse som skulle ledsage pinnekjøttet til Aron Mat. På årets Berlin-messe fikk Tromsø-bedriften tildelt Matmerks spesialitetsmerke for nettopp denne pølsa.

– Egg må tilføres mer verdi

Det er mye å hente på å tilføre eggene mer verdi, konstaterer Dag Stian Lindstad. Den ferske sjefen for Toten Eggpakkeri skal fortsatt ha ferske egg som grunnlag, men tenker kreativt på produktutvikling.

Den Stolte Hane mister eggavtale med REMA

REMA 1000 og Nortura har inngått en avtale om leveranse av Prior-egg til mer enn 600 butikker over hele landet.

Kraftig Røros-mobilisering på Grüne Woche

Solid Røros-mobilisering på årets utgave av Grüne Woche i Berlin! Og forklaringen er enkel og ikke minst naturlig: Tyske turister er viktige for hele Rørosregionen, ifølge daglig leder Kjell Ove Oftedal i Røros Kjøtt/Røros Slakteri.

Bedret resultat for Nortura i 3.tertial

Driftsresultatet i 3.tertial økte med 157 millioner kroner mot fjoråret. Omsetning i perioden falt med 2,9% som følge av lavere merkevaresalg, men effekter fra forbedringsprogrammet bidro til at driftsmarginen økte med 1,8%-poeng.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt