Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Prisverdig rekruttering i Nord

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Espen-Lynghaug
Digitalisering endrer organiseringen

av Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Mattilsynet publiserte feil tall om saltinnhold

Til tross for at Mattilsynet hadde kunnskap om feil med sitt analyseresultat av saltmengde i Jubelsalami fra Grilstad, valgte de å publisere feil tall i sluttrapporten. Og differansen var stor.

Smalahove fra Vossakjøt fikk spesialitetsmerke

Vossakjøt fikk nylig tildelt Matmerks spesialitetsmerke for bedriftens signaturprodukt, smalahove.

Bladet Kjøttbransjen nr. 8 er ute

I denne utgaven finner aktuelle saker fra hele kjøttbransjen. Tema er Maskiner og teknisk utstyr.

‘Slakterbutikk’ uten kjøtt

Tyske vegetarianere driver egen «slakterbutikk» og ser gjerne at kjøttbransjen kopierer idéen.

Reagerer på kraftig prisøkning for storfe

– Som skjærebedrift betaler vi nå en for høy pris for storfe helslakt, sett i lys av det sluttmarkedet etterspør og er villig til å betale. Prisen er ganske enkelt for «teoretisk» fastsatt og vi som skjærebedrift sliter med våre kalkyler.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt