Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Omdømmet er utfordret!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Geir-Pollestad
– Naturlig å spise dyr!

av Geir Pollestad, Senterpartiet

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk, sykdom på utenlandsferie

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

Hvem fortjener KLFs hederspris 2019?

I forbindelse med KLFs landsmøte i 2019, som for øvrig skal foregå i England, skal KLFs hederspris på nytt deles ut.

Brann hos Østli Pølsemakeri

Lørdag 15. desember brant det i lokalene på Maura. Brannen startet opp i tilknytning til fryserirommet, og man var en stund redd for at brannen skulle spre seg til etasjene over pølsemakeriet.

Jul hele året hos Toten Kjøtt

Hos Toten Kjøtt på Bøverbu er det praktisk talt jul hele året. Farsespesialisten fra Toten produserer nemlig medisterfarse samtlige av årets 12 måneder, men i nå på tampen av året er farseproduksjonen fordoblet i forhold til en normalmåned.

Gikk fra kaffe til salami

I hans forrige jobb i Bergen handlet det om råkaffe og foredling av denne til utsøkte kaffeprodukter. Nå dreier det seg om å utnytte kjøttråvarer til verdifulle sluttprodukter – i første rekke spekemat. Og Bergen er byttet ut med Trondheim. Jørgen Wiig er den nye konsernsjefen i Grilstad.

Forsker på avstanden mellom kjøtt og dyr

Hvorfor er det slik at sammenhengen mellom kjøttmat og dyr tones ned og hvorfor er det ikke greit å vise slakting av dyr på TV når vi vet at kjøttforbruket er i stadig økning?

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt