Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Prisverdig rekruttering i Nord

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Espen-Lynghaug
Digitalisering endrer organiseringen

av Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Myhrvold dropper Fessmann etter 60 år

De runder 110 år med å gå bort fra tradisjonene. Myhrvold-Gruppens eldste leverandør, Fessmann, går ut etter 60 år. Nå skal røke- og kokeskapene komme fra polske Nowicki.

Automatikk hos Furuseth

Furuseth AS har vært på offensiven gjennom flere tiår og utvidelser og modernisering har vært nøkkelord for bedriften som i år slakter rundt 15 400 tonn kjøtt.

Automatisering av etikettproduksjon

Lexit Group kommer nå med et kraftig forbedret digitalt etiketthåndteringssystem. Foruten å gjøre hele prosessen enda mer transparent for kunden, har Lexit forbedret systemet ved å automatisere deler av etikettflyten.

Vellykket restaurantsatsing på Ringebu

Malingsspann, tapet og gulvbelegg er erstattet med gode viner, lekre kjøttretter og raffinert interiør. Vi snakker om restauranten som Anni Byskov har etablert på Ringebu.

Finnmark Rein satser i Kina

Finnmark Rein er i ferd med å skaffe seg et solid fotfeste i Kina. I starten av neste måned kommer en betydelig delegasjon fra Kina for å bli bedre kjent med bedriften og besøket vil trolig bidra til økt salg av alle typer reinprodukter til det enorme kinesiske markedet.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt