Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Slå ring om MatPrat

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Daniel-Slakter
– Spis mer norsk kjøtt

av Daniel Slakter, Annis Pølsemakeri i Mathallen

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk, sykdom på utenlandsferie

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

Medaljegrossist klar for NM

– Vi skal ydmykt delta i år også, men jeg kan hverken forlange eller forvente at vi tar like mange medaljer som vi gjorde for to år siden.

Oftedal comeback på Røros

Kjell Ove Oftedal er igjen ansatt som daglig leder for Røros Slakteri AS og Røroskjøtt AS. Oftedal valgte å si opp sin stilling i februar, men er nå tilbake.

Båndsag-stans på ti millisekund

Fingerskader som følge av nærkontakt med sagbladet på båndsager er et velkjent problem i kjøttbransjen. Det problemet kan nå være løst.

Bringeland har overtatt lederstolen

Han har noen måneders fartstid som leder i Pers Kjøkken i Sandefjord, og har funnet seg godt til rette. Stein Bringeland legger ikke skjul på at han både er motivert og inspirert når han nå avløser Tore Sørensen.

Bort med de klassiske linjene

De klassiske produksjonslinjene blir borte. Det danske kjøttforskningsinstituttet DMRI ser for seg roboter som gjør flere ting på én gang. Lars Leopold Hinrichsen spår de første slike produksjonscellene før fem år er gått.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt