Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
God jul med norsk ribbefest!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Ståle-Gausen
Mindre kjøttforbruk, men lysning

av Ståle Gausen, styreleder i KLF

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Norsk Kylling klare for ny kyllingfabrikk

Sammen med NHP Eiendom skal Norsk Kylling, som eies av REMA 1000, bygge fremtidens industribedrift i Orkanger. Fabrikken vil være banebrytende innen energibruk og bærekraft, og vil utgjøre starten i etableringen av en næringsmiddelklynge i området.

Forsyner asiatiske turister med spekemat

Spekepølse er perfekt både som suvenir og gave til å ta med hjem, og rein er eksotisk. Turistene gir et godt tilskudd til omsetningen i Bunnpris Storgata i Andenes.

Travel matfestival for Stensaas

Salgsboden til Rørosbedriften Stensaas Reinsdyrslakteri ble travel å betjene under trøndersk matfestival i Trondheim, nylig. Årsak: prisvinner under årets festival.

Noridane har importert 300 tonn svin i år

Overfylte lager med svinekjøtt til tross: Norturas datterselskap står bak import av 300 tonn svinekjøtt i år.

Kjøttfagdagen 2018

Reserver 19. september i din kalender for da arrangeres Kjøttfagdagen! Mange spennende foredrag, fordelt på tre hovedtemaer: Industri 4.0, Digitalt kjøttmarked og Kjøttets plass i fremtiden.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt