Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
– Et eksempel til etterfølgelse

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Audun_Pettersen
Berlin machts gut

av Audun Pettersen, Innovasjon Norge.

Jus

Anne-Britt-Slettebo
Hva er risikovurdering i en kjøttbedrift?

av Anne Brit Slettebø, NHO Mat og Drikke

Kjøttimport - spørsmål og svar

Import er ikke enkelt og regulering av det norske kjøttmarkedet er heller ingen enkel sak. I disse dager har vi underskudd på storfe og overskudd på lam. Vi har bedt Jøran Olsson, erfaren bransjemann og nå adm. direktør i Norsk Kjøtthandel, om å gi noen oppklarende svar knyttet til import og regulering av markedet for kjøtt og kjøttprodukter.

Fellessatsing på Anuga

Nortura/Fenalår fra Norge representer kjøttbransjen på en av de to norske paviljongene på årets utgave av Anuga-messen i Köln.

Per M. Johansen vant KLF Open

BWL var i år hovedsponsor for KLF Open og hva var vel da mer naturlig enn at en av selskapets ansatte gikk bort og vant årets turnering. Hele 40 poeng sikret Per Morten Johansen seg.

– Lettet men lei seg

– Jeg er lei meg fordi vi skaket opp våre trofaste forbrukere, men samtidig er denne saken et eksempel på hvor viktig mattrygghet er for Norsk Kylling.

Nå kan gassgrillen utstyres med alkolås

Promillegrillen er nå en realitet. Den tekniske nyvinningen skal bidra til mindre alkoholbruk under grilling og slik gi bedre grillresultat.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt