Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Prisverdig rekruttering i Nord

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Espen-Lynghaug
Digitalisering endrer organiseringen

av Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Gikk fra kaffe til salami

I hans forrige jobb i Bergen handlet det om råkaffe og foredling av denne til utsøkte kaffeprodukter. Nå dreier det seg om å utnytte kjøttråvarer til verdifulle sluttprodukter – i første rekke spekemat. Og Bergen er byttet ut med Trondheim. Jørgen Wiig er den nye konsernsjefen i Grilstad.

Forsker på avstanden mellom kjøtt og dyr

Hvorfor er det slik at sammenhengen mellom kjøttmat og dyr tones ned og hvorfor er det ikke greit å vise slakting av dyr på TV når vi vet at kjøttforbruket er i stadig økning?

Kolberg går av som konsernsjef i Nortura

Konsernstyret har blitt enig med Kolberg om at han fratrer, grunnet manglende resultatoppnåelse.

Reduserer eget lager, mens reg.lageret øker

- Samtidig som reguleringslageret av kjøtt øker i omfang og verdi, har Nortura i betydelig grad klart å redusere sitt eget råvarelager.

‘Ærlighet’ varer ikke lengst?

Toma Mat i Haugesund opplever å bli motarbeidet av Mattilsynet i forbindelse med utvikling av nye kjøttprodukter. Det kan i verste fall koste bedriften dyrt.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt