Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Urettferdig for Norsk Kylling

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

LarsPetter
Grill lammekjøtt i år!

av Lars Petter Bartnes, Norges bondelag

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk ved nedbemanning

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

Ustoppelige superveteraner hos Mydland

Han arbeider 50 timer i uka, er snart 77 år og startet sine karrierer i Mydland for 54 år siden. Odin Tårnes må være superveteranen over alle superveteraner i norsk kjøttbransje.

Investerer 20 millioner i nytt Fjellbris-anlegg

Grilstad Stranda investerer 20 millioner kroner i teknologi og klimarom for å produsere den nye spekeskinken Fjellbris.

Matemballasjen beskytter maten

Forbrukere opplever matemballasjen som sløseri, men faktum er at emballasje er nødvendig og den er den viktigste faktoren for å redusere matsvinnet – og dermed også miljøavtrykket.

Myter og halvsannheter påvirker

Folks oppfatninger av norsk kjøtt og kjøttproduksjon formes i stadig større grad av myter og halvsannheter. Animalia håper at rapporten «Kjøttets tilstand» skal bidra til en mer nyansert og faktabasert debatt om kjøtt.

Øltips til klassisk julemat

Daglig leder og medeier i Annis Pølsemakeri Mathallen, Daniel Byskov, er ikke bare drivende dyktig på kjøtt. Han er også lidenskapelig opptatt av øl.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt