Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Løft for kjekjøtt

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Tor--Arne--Ruud
Tallsurr i kjøttdebatten

av Tor Arne Ruud, direktør i Animalia

Jus

Camilla-Schrader-Roander
NHO med ny digital tjeneste

av Camilla S. Roander, NHO Mat og Drikke

Ser Smedstuens potensial

- Vårt motiv for å berge Smedstuen var ønsket om å sikre videre drift i en av kjøttbransjens aller beste bedrifter. En bedrift med et sterkt og godt brand. Vi har stor tro på at den negative trenden nå er snudd.

Verdens mest moderne kjøttdeiglinje

Verdens trolig raskeste og mest moderne kjøttdeiglinje er nå satt i drift ved Fatlands anlegg i Ølen. Med den nye linja kan Ølen-bedriften produsere og pakke 90 tonn kjøttdeig pr. dag.

Hvordan håndtere generasjonsskifte?

Har din bedrift alt på plass med tanke på et generasjonsskifte i bedriften og er junior mentalt forberedt på å ta over virksomheten? Nå arrangerer KLF tre nettverkssamlinger myntet på nettopp denne problematikken.

Enighet om ny markedsbalansering

Nortura og Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) er enige om å samarbeide om et felles forslag for ny ordning for markedsbalansering av kjøtt og egg.

Flere bedrifter satser på netthandel

Omsetning av kjøtt og kjøttprodukter via nettet synes å øke kraftig i omfang. Kjøttbedriften A. Strøm-Larsen AS i Oslo har siden oktober i fjor levert til Kolonial.no og har kun gode erfaringer så langt.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt