Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Usmakelig hetskampanje mot kjøtt

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Aass-Laila-NMBU
Snever debatt om kjøtt og klima

av Laila Aass, NMBU

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

– Wagyu smelter i varmen

– På de varmeste dagene denne sommeren, måtte wagyukundene få råd om å komme tilbake en annen gang. Men med mer fart på kjølediskene gikk sommeren bra for Annis Pølsemakeri i Mathallen.

Kjøtt fra eldre, feite kyr selger

Det baskiske selskapet Txogitxu har spesialisert seg på kjøtt av eldre fettfulle kyr. Det har vist seg å være en suksessoppskrift.

Kjøttsnacks øker kraftig

Europas største produsent av kjøttbasert snacks, det spanske selskapet Noel, økte sin omsetning i dette segmentet med hele 50 prosent i fjor.

Ny arena for bærekraftig mat og drikke

10. og 11. oktober åpner Foodscape dørene for første gang på Norges Varemesse, og ønsker kjøttbedrifter med fokus på bærekraft inn som utstillere.

Krevende og intenst første år

– Et krevende år, men også et år med oppturer og flere gledelige hendelser.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt