Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
– Litt mer åpenhet, takk

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Espen-Lynghaug
Fagstolthet i en akademisk tidsalder

av Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

Jus

Camilla-Schrader-Roander
NHO med ny digital tjeneste

av Camilla S. Roander, NHO Mat og Drikke

Brødr Ringstad AS overtar John Haugen

Eierne i John Haugen AS og Brødr Ringstad AS har en tid diskutert et samarbeid mellom sine bedrifter. De har nylig kommet til enighet om at Brødr Ringstad AS overtar driften av John Haugen AS fra 01.01.2017.

- Kundene er ikke opptatt av opprinnelse

Nordmenns sug på billig kjøtt på den andre siden av riksgrensen, synes ikke å avta til tross for valutasvingninger det siste året. Men ifølge butikkledere på andre siden av grensen, er ikke norske kunder spesielt opptatt av om kjøttet er svensk eller tysk.

Glade pølser – fra vikingtid til nåtid

Forfatter og humorist Arnt Olav Klippenberg har skrevet boken Glade pølser. Her får vi på en humoristisk måte servert pølsas fascinerende historie fra vikingtida og fram til i dag.

NOEL og BM Food sammen om Norge-satsing

For fire år siden tok den spanske kjøttgiganten NOEL spranget inn på det norske markedet. Siden den gang har selskapet tidoblet omsetningen i Norge. Nå blir BM Food viktig samarbeidspartner i Norge.

Norgesmester i kjøttfag andre gang på rad

Da Mathias Venstad Nilsen (23) fra Høvikveien Kjøtt og Kolonial i Bærum gikk helt til topps for andre gang på rad under NM i kjøttfag, satte han samtidig ny poengrekord.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt