Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Omdømmet er utfordret!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Geir-Pollestad
– Naturlig å spise dyr!

av Geir Pollestad, Senterpartiet

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk, sykdom på utenlandsferie

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

30 år med utstyr til kjøttindustrien

Det er 30 år siden leverandørfirmaet Bokken ble etablert. Etableringen var et resultat av at tre ansatte, med bakgrunn fra en konkurrerende bedrift, ønsket å starte for seg selv.

Hvorfor analysere matvarer og deklerasjon?

KRONIKK: Opplysninger om næringsinnhold i matvarer er viktig for næringsmiddelvirksomheter, tilsynsmyndigheter og ikke minst forbrukerne. Mattilsynet arbeider for at forbrukerne skal ha tilgjengelig og korrekt informasjon om hva maten de kjøper inneholder av næringsstoffer.

Flere leverandører med nye slicere

Weber og Multivac er blant dem som brukte Scanpack til å lansere nye slicere. 100 prosent vekttilpasning og skiver som legges ned i pakkene uten å bli bøyd, er blant salgsargumentene.

Skal øke verdiskaping på jakt og viltkjøtt

Norsk institutt for naturforskning anslår at det i løpet av 10 år vil være mulig å øke omsetningen fra småviltjakt og hjorteviltjakt med 1 milliard kroner.

Ny daglig leder i Per’s Kjøkken AS

Stein Bringeland er ansatt som ny daglig leder i Per’s Kjøkken AS.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt