Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Urettferdig for Norsk Kylling

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Harald-Gjein-Mattilsynet
Kjøttkontrollen digitaliseres

av Harald Gjein, adm. direktør Mattilsynet

Jus

NIKOLAI_ASTRUP_WESTLIE
Tariffbinding og konsekvenser av tariffavtale?

av Nikolai Astrup Westlie, NHO Mat og Drikke

600 medaljeprodukter i SM

Da svenskene kåret landets beste kjøttprodukter nylig, fikk hele 200 av 720 produkter gullmedalje. I Norge er terskelen for gull langt høyere.

Spekematens hovedstad har fått sitt rådhus

Skinkerådhuset, sier de på Stranda med stolthet. Det gamle rådhuset har blitt hovedbygning for den viktige næringsmiddelindustrien. Her skal gjester fra fjern og nær få innføring i det kulinariske Stranda.

Rosenberg fra Fetsund til Lillestrøm

Ved årsskiftet ble siste pølse produsert hos Rosenberg Spiseforretning på Fetsund. Om et halvt år flytter virksomheten til Lillestrøm og i den forbindelse etterlyses en investor som kan være med på etableringen på Lillestrøm.

Kongelig kumlemiddag på Klepp

Da Klepp kommune skulle finne spise- og møtested for kronprins Haakon i forbindelse med hans besøk i kommunen, falt valget på lokalene til Håland Kjøtt.

Kjøttbransjen ønsker mer kjekjøtt

Kjøttbransjen er opptatt av å utnytte flere kje som matressurs. I fjor ble 15.000 kje slaktet i Norge, en økning på 78 prosent fra 2012. Veksten skyldes større satsing på å bringe kje til forbrukerne, både i kjøttbransjen, blant bønder og i dagligvarebransjen.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt