Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Grill lam i år!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

LarsPetter
Grill lammekjøtt i år!

av Lars Petter Bartnes, Norges bondelag

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk ved nedbemanning

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

Myter og halvsannheter påvirker

Folks oppfatninger av norsk kjøtt og kjøttproduksjon formes i stadig større grad av myter og halvsannheter. Animalia håper at rapporten «Kjøttets tilstand» skal bidra til en mer nyansert og faktabasert debatt om kjøtt.

Øltips til klassisk julemat

Daglig leder og medeier i Annis Pølsemakeri Mathallen, Daniel Byskov, er ikke bare drivende dyktig på kjøtt. Han er også lidenskapelig opptatt av øl.

Kobe i kebab og kjappe kreasjoner

Kobe-kjøttet er ikke bare dyre fileter. På Sial lanserte Europas første importør en serie billigere produkter med det eksklusive kjøttet.

Svindland ruster seg for framtiden

I løpet av første halvår 2017 flytter Svindland AS inn i sitt nye anlegg noen kilometer nordvest for Flekkefjord. Stor etterspørsel etter bedriftens spekepølser de siste årene har tvunget frem større kapasitet.

Stabburet med solid moderniseringsløft

Et kompetansesenter for kjøtt- og hermetikkproduksjon! Det er status for Stabburets anlegg utenfor Fredrikstad etter at anlegget er modernisert og oppgradert for 130 millioner kroner.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt