Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
- Hvor er Sp når Nortura legger ned?

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Petter Haas Brubakk
– Ta inn så mange lærlinger dere kan i høst

av Petter H. Brubakk, adm. direktør i NHO Mat og Drikke

Jus

OstbyAarskogAdvokatfirma
Konkurranse-begrensende avtaler

av MAURITZ AARSKOG og EIVIND LANGSETH

Strategi for å bygge Matnasjonen Norge

Regjeringen skal utforme en felles strategi for å konkretisere og videreutvikle Norge som en matnasjon. Strategien som ledes av landbruks- og matministeren, fiskeri- og sjømatministeren og eldre- og folkehelseministeren, legges frem våren 2020.

Oppdal Spekemat «tømte» saue-lageret

Takket være et solid krafttak fra bedriften Oppdal Spekemat, er nå reguleringslageret av sau tomt.

Solid utvikling for slakterijubilant

Når Midt-Norge Slakteri AS (MNS) i år markerer at det er 25 år siden etableringen, skjer det i trygg forvissning om at slakteriet står fjellstøtt på alle måter. Det blir nemlig satt både omsetnings- og volumrekord i jubileumsåret.

Ny Nortura-sjef klar for tøffe utfordringer

– Jeg vil arbeide aktivt for å få fram de gode sidene ved norsk kjøttproduksjon. Og vi må bygge disse inn i produktene, slik at norske forbrukere skjønner at det er forskjell på biff fra Folldal og biff fra New Zealand. Det gjelder både med tanke på klima, og dyrevelferd.

Imøtegår EAT Lancet-rapporten

Metodene som ligger til grunn for EAT-Lancets arbeid og konklusjoner knyttet til kjøttforbruk, er svært mangelfulle og er verken systematisk eller transparente Det slås fast i en fersk rapport fra det uavhengige analyseinstituttet EpiX Analytics.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt