Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
– Litt mer åpenhet, takk

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Espen-Lynghaug
Fagstolthet i en akademisk tidsalder

av Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

Jus

Camilla-Schrader-Roander
NHO med ny digital tjeneste

av Camilla S. Roander, NHO Mat og Drikke

Storinvestering gir Prima økt fart

– Vi skal vi bli mer kostnadseffektive opp mot våre viktige industrikunder og vi skal samtidig øke innovasjonstakten i forhold til våre verdifulle kunder i dagligvaremarkedet.

Ytterøykylling er i støtet!

Fjørfebedriften i Trøndelag planlegger utvidelser og moderniseringer for mer enn 20 millioner kroner i slakteriet på Ytterøya og i foredlingsanlegget i Levanger.

Jæder og Nortura danner Hå Kylling AS

Nortura og Jæder (Espeland) har over mange år hatt et samarbeid om leveranser av råvarer på hvitt kjøtt fra Nortura Hå. Nå etablerer de to produksjonsselskapet Hå Kylling AS.

Wagyu for aller første gang

Den koster tre ganger så mye som en vanlig NRF-okse, men så er da også kjøtt av Wagyu-okser av aller ypperste kvalitet. Det fikk Erik Strøm-Larsen til å slå til.

Mange ønsker hjelp til generasjonsskifte

– Et flott tiltak som jeg opplagt vil få utbytte av! Det er utgangspunktet til Thomas Drangsholt i Sørlandskjøtt når han nå har gjennomført KLFs aller første nettverkssamling i prosjekt «Neste generasjon».

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt