Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Slå ring om MatPrat

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Daniel-Slakter
– Spis mer norsk kjøtt

av Daniel Slakter, Annis Pølsemakeri i Mathallen

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk, sykdom på utenlandsferie

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

Ny Nortura-sjef klar for tøffe utfordringer

– Jeg vil arbeide aktivt for å få fram de gode sidene ved norsk kjøttproduksjon. Og vi må bygge disse inn i produktene, slik at norske forbrukere skjønner at det er forskjell på biff fra Folldal og biff fra New Zealand. Det gjelder både med tanke på klima, og dyrevelferd.

Imøtegår EAT Lancet-rapporten

Metodene som ligger til grunn for EAT-Lancets arbeid og konklusjoner knyttet til kjøttforbruk, er svært mangelfulle og er verken systematisk eller transparente Det slås fast i en fersk rapport fra det uavhengige analyseinstituttet EpiX Analytics.

– En mer miljøvennlig kjøttbedrift

Mer bærekraftig emballasje, nye spekemat- og pølseprodukter, økt kunnskap og bedre prosesskontroll er fasiten etter tre års innsats i Rakkestad.

Kløverkjøtt-ansatte satser videre i Vest Kjøttindustri

Etter at Bunnpris har besluttet å trekke seg ut som eiere av kjøttbedriften Kløverkjøtt AS på Vestnes utenfor Molde, har tre Kløverkjøtt-ansatte etablert selskapet Vest Kjøttindustri AS.

Kroken på døra for Norturas Otta-anlegg

Det hjalp ikke med massive protester både fra ansatte, lokalbefolkning og Nortura-bønder i Gudbrandsdalen: Nortura legger ned slakterianlegget på Otta.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt