Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
God jul med norsk ribbefest!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Ståle-Gausen
Mindre kjøttforbruk, men lysning

av Ståle Gausen, styreleder i KLF

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Smalahove fra Vossakjøt fikk spesialitetsmerke

Vossakjøt fikk nylig tildelt Matmerks spesialitetsmerke for bedriftens signaturprodukt, smalahove.

Bladet Kjøttbransjen nr. 8 er ute

I denne utgaven finner aktuelle saker fra hele kjøttbransjen. Tema er Maskiner og teknisk utstyr.

‘Slakterbutikk’ uten kjøtt

Tyske vegetarianere driver egen «slakterbutikk» og ser gjerne at kjøttbransjen kopierer idéen.

Reagerer på kraftig prisøkning for storfe

– Som skjærebedrift betaler vi nå en for høy pris for storfe helslakt, sett i lys av det sluttmarkedet etterspør og er villig til å betale. Prisen er ganske enkelt for «teoretisk» fastsatt og vi som skjærebedrift sliter med våre kalkyler.

Minus for Nortura i 2.tertial

Resultat før skatt er 9 millioner i minus. Engangskostnader knyttet til omstilling er en viktig faktor.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt