Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Urettferdig for Norsk Kylling

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Harald-Gjein-Mattilsynet
Kjøttkontrollen digitaliseres

av Harald Gjein, adm. direktør Mattilsynet

Jus

NIKOLAI_ASTRUP_WESTLIE
Tariffbinding og konsekvenser av tariffavtale?

av Nikolai Astrup Westlie, NHO Mat og Drikke

– Potensielle ledere får drahjelp av KLF

– Kompetanseheving er en av de viktigste tiltakene for vekst og utvikling. At KLF satser på unge, kommende ledere, er et initiativ som fortjener ros. Etter å ha studert programmet, med opplegg i både inn- og utland, hilser jeg dette prosjektet varmt velkomment.

– Kun nord-norsk som gjelder!

Når Kim Pettersen (43) nå har overtatt det daglige ansvaret for Tromsøbedriften Solberg Pettersen AS, hviler et tungt ansvar på hans skuldre. Han skal nemlig videreføre og utvikle bedriften som ble etablert for 92 år siden.

Investerer 116 millioner

Nordfjord Kjøtt i Loen er inne i en intens investeringsfase. Når oppgraderingene er på plass, vil bedriften ha investert 116 millioner kroner i nybygg, maskiner og annet utstyr.

Verås slutter i Prima etter 17 år

Etter 17 år i ulike roller i Prima Jæren, bl.a. daglig leder i syv år, velger Are Verås (51) nå ved månedsskiftet å slutte i selskapet. – En helt udramatisk beslutning, sier Verås til bladet Kjøttbransjen.

Ønske om kjøtt fra gressfôret

Landets mest kravstore kunder kjøper mindre kjøtt. Men det de kjøper, er bedre. Økologisk, modnet, gressfôret og hele skrotten fra hode til hale er stikkord for Jacobs.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt