Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Tilliten er truet!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

alvseike
Har forskning betydning for bransjen?

av Ole Alvseike, Animalia

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Ny daglig leder i Per’s Kjøkken AS

Stein Bringeland er ansatt som ny daglig leder i Per’s Kjøkken AS.

Den Stolte Hane kaprer markedsandeler

Denne uken kom nyheten om at Den Stolte Hane tar over eggleveransene til Coops butikker i Norge.

90 år med pølser og kjøtt på Sørlandet

På det meste var det rundt 15 slakterbutikker i Sørlandets hovedstad, Kristiansand. I dag er det kun en igjen, men til gjengjeld er denne ene særdeles livskraftig. Slakter Frivold, som for øvrig er 90 år i år, leverer godt både på kjøttprodukter og økonomiske resultater.

Sterk framtidstro på økologisk kjøtt

Det danske selskapet Friland tror på sterk vekst for økologisk kjøttproduksjon i hele Norden de nærmeste årene.

Driver Kjus Viltslakt – uten vilt

For tre år siden skar Morten Kjus i Kjus Viltslakt ned 100 elger, i år er tallet redusert til tre. Forklaring: elg fra norske jegere «skremmes» inn i det svarte markedet.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt