Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Prisverdig rekruttering i Nord

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Espen-Lynghaug
Digitalisering endrer organiseringen

av Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Går mot stort overskudd av egg

Norturas prognose for 2019 viser et stort og økende overskudd av egg.

Harald Ullevoldsæter slutter i Nortura

Konserndirektør for økonomi, Harald Ullevoldsæter, slutter i Nortura etter fem år i Nortura.

Hvem fortjener KLFs hederspris 2019?

I forbindelse med KLFs landsmøte i 2019, som for øvrig skal foregå i England, skal KLFs hederspris på nytt deles ut.

Brann hos Østli Pølsemakeri

Lørdag 15. desember brant det i lokalene på Maura. Brannen startet opp i tilknytning til fryserirommet, og man var en stund redd for at brannen skulle spre seg til etasjene over pølsemakeriet.

Jul hele året hos Toten Kjøtt

Hos Toten Kjøtt på Bøverbu er det praktisk talt jul hele året. Farsespesialisten fra Toten produserer nemlig medisterfarse samtlige av årets 12 måneder, men i nå på tampen av året er farseproduksjonen fordoblet i forhold til en normalmåned.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt