Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Usmakelig hetskampanje mot kjøtt

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Aass-Laila-NMBU
Snever debatt om kjøtt og klima

av Laila Aass, NMBU

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Forsyner asiatiske turister med spekemat

Spekepølse er perfekt både som suvenir og gave til å ta med hjem, og rein er eksotisk. Turistene gir et godt tilskudd til omsetningen i Bunnpris Storgata i Andenes.

Travel matfestival for Stensaas

Salgsboden til Rørosbedriften Stensaas Reinsdyrslakteri ble travel å betjene under trøndersk matfestival i Trondheim, nylig. Årsak: prisvinner under årets festival.

Noridane har importert 300 tonn svin i år

Overfylte lager med svinekjøtt til tross: Norturas datterselskap står bak import av 300 tonn svinekjøtt i år.

Kjøttfagdagen 2018

Reserver 19. september i din kalender for da arrangeres Kjøttfagdagen! Mange spennende foredrag, fordelt på tre hovedtemaer: Industri 4.0, Digitalt kjøttmarked og Kjøttets plass i fremtiden.

Lærlinge-boom hos Strøm-Larsen

I tider der mange aktører i kjøttbransjen vegrer seg for å ta inn lærlinger, gjør A. Strøm-Larsen det stikk motsatte. I øyeblikket har bedriften hele fem lærlinger på plass i sine to avdelinger og det er nær en tredjedel av det samlede antall lærlinger i sørnorske KLF-bedrifter.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt