Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Slå ring om MatPrat

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Daniel-Slakter
– Spis mer norsk kjøtt

av Daniel Slakter, Annis Pølsemakeri i Mathallen

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk, sykdom på utenlandsferie

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

Animalia skal gi råd til eggprodusenter

Når Animalia nå har fått oppgaven med å rådgi eggprodusentene i KLF-systemet, betyr ikke det at KLF har gitt fra seg ansvaret for denne rådgivningstjenesten.

Bedre resultat for Nortura

Resultat før skatt endte på 110 millioner i 2019. Godt julesalg, økt salg av hvitt kjøtt og vekst i datterselskapene, bidrar positivt.

Strategi for å bygge Matnasjonen Norge

Regjeringen skal utforme en felles strategi for å konkretisere og videreutvikle Norge som en matnasjon. Strategien som ledes av landbruks- og matministeren, fiskeri- og sjømatministeren og eldre- og folkehelseministeren, legges frem våren 2020.

Oppdal Spekemat «tømte» saue-lageret

Takket være et solid krafttak fra bedriften Oppdal Spekemat, er nå reguleringslageret av sau tomt.

Solid utvikling for slakterijubilant

Når Midt-Norge Slakteri AS (MNS) i år markerer at det er 25 år siden etableringen, skjer det i trygg forvissning om at slakteriet står fjellstøtt på alle måter. Det blir nemlig satt både omsetnings- og volumrekord i jubileumsåret.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt