Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Spennende for Otta

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

rodbotten-Nofima
Kjøtt – venn eller fiende?

av Rune Rødbotten, Nofima.

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk, sykdom på utenlandsferie

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

Bort med de klassiske linjene

De klassiske produksjonslinjene blir borte. Det danske kjøttforskningsinstituttet DMRI ser for seg roboter som gjør flere ting på én gang. Lars Leopold Hinrichsen spår de første slike produksjonscellene før fem år er gått.

Ringstad-samarbeid med NHO øker inntjeningen

Brødr. Ringstad har tredoblet omsetningen på ti år. Samarbeidsavtalen med NHO Reiseliv vil trolig bidra til ytterligere omsetningsøkning – og bedre inntjening.

Andersen går mot strømmen i Drammen

Vi må 15 år tilbake i tid for å finne kjøttbutikk i Drammen. Nå har Aksel Andersen, i firmaet med samme navn, gått motstrøms og etablert en kombinert kjøtt- og fiskebutikk sentralt i byen.

Fin utvikling for Prima Jæren

Prima Jæren AS økte både omsetning og resultat i fjor, sammenlignet med året før.

Norsk gris på Harry-tur

- Det er helt fantastisk at vi nå skal eksportere norske Hampshire-råner til Sverige! Ringen er sluttet for et godt samarbeid om grisen som er tilpasset nordiske forhold med tanke både på dyrevelferd og forbrukernes smakspreferanser, sier styreleder Bjørn-Ole Juul-Hansen i ScanPig AS.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt