Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Tilliten er truet!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

alvseike
Har forskning betydning for bransjen?

av Ole Alvseike, Animalia

Jus

Jorgen-Wille-NHO-MD
Er det tillatt å jobbe om natten?

av Jørgen Wille, NHO Mat og Drikke.

Reduserer i Malvik og legger ned i Evanger

Nortura varslet onsdag denne uken at de vil redusere aktiviteten ved anlegget i Malvik i Trøndelag. Samtidig vil konstituert konsernsjef Hans Thorn Wittussen innstille på å avvikle driften av Nortura Evanger.

30 år med utstyr til kjøttindustrien

Det er 30 år siden leverandørfirmaet Bokken ble etablert. Etableringen var et resultat av at tre ansatte, med bakgrunn fra en konkurrerende bedrift, ønsket å starte for seg selv.

Hvorfor analysere matvarer og deklerasjon?

KRONIKK: Opplysninger om næringsinnhold i matvarer er viktig for næringsmiddelvirksomheter, tilsynsmyndigheter og ikke minst forbrukerne. Mattilsynet arbeider for at forbrukerne skal ha tilgjengelig og korrekt informasjon om hva maten de kjøper inneholder av næringsstoffer.

Flere leverandører med nye slicere

Weber og Multivac er blant dem som brukte Scanpack til å lansere nye slicere. 100 prosent vekttilpasning og skiver som legges ned i pakkene uten å bli bøyd, er blant salgsargumentene.

Skal øke verdiskaping på jakt og viltkjøtt

Norsk institutt for naturforskning anslår at det i løpet av 10 år vil være mulig å øke omsetningen fra småviltjakt og hjorteviltjakt med 1 milliard kroner.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt