Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Løft for kjekjøtt

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Tor--Arne--Ruud
Tallsurr i kjøttdebatten

av Tor Arne Ruud, direktør i Animalia

Jus

Camilla-Schrader-Roander
NHO med ny digital tjeneste

av Camilla S. Roander, NHO Mat og Drikke

Jæder og Nortura danner Hå Kylling AS

Nortura og Jæder (Espeland) har over mange år hatt et samarbeid om leveranser av råvarer på hvitt kjøtt fra Nortura Hå. Nå etablerer de to produksjonsselskapet Hå Kylling AS.

Wagyu for aller første gang

Den koster tre ganger så mye som en vanlig NRF-okse, men så er da også kjøtt av Wagyu-okser av aller ypperste kvalitet. Det fikk Erik Strøm-Larsen til å slå til.

Mange ønsker hjelp til generasjonsskifte

– Et flott tiltak som jeg opplagt vil få utbytte av! Det er utgangspunktet til Thomas Drangsholt i Sørlandskjøtt når han nå har gjennomført KLFs aller første nettverkssamling i prosjekt «Neste generasjon».

Brødr Ringstad AS overtar John Haugen

Eierne i John Haugen AS og Brødr Ringstad AS har en tid diskutert et samarbeid mellom sine bedrifter. De har nylig kommet til enighet om at Brødr Ringstad AS overtar driften av John Haugen AS fra 01.01.2017.

- Kundene er ikke opptatt av opprinnelse

Nordmenns sug på billig kjøtt på den andre siden av riksgrensen, synes ikke å avta til tross for valutasvingninger det siste året. Men ifølge butikkledere på andre siden av grensen, er ikke norske kunder spesielt opptatt av om kjøttet er svensk eller tysk.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt