Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Tørke både her og der!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Harald-Gjein-Mattilsynet
Veiledning og dialog

av Harald Gjein, adm. direktør Mattilsynet

Jus

LineSolhaug
Tillitsvalgtes innsyn i lønnsforhandlinger

av Line Solhaug, NHO Mat og Drikke

Spritbaserte marinader den nye grilltrenden

I 2018 er det Amerika/ USA det handler aller mest om når det gjelder grilltrender. Og ifølge to av landets mest bereiste og erfarne grillere, er kjøtt i kombinasjon med sprit og øl en tydelig trend denne sommeren.

Hvilket øl passer best til grillmaten?

Dropp vinen og ta heller fram en duggfrisk øl til grillmaten, lyder oppfordringen fra ølekspert Espen Smith. Her forklarer han hvorfor.

Lavere marginer for Nortura i 1.tertial

– Driftsresultatet (EBIT) i 1.tertial 2018 ble -84 millioner kroner, en svekkelse på 90 millioner kroner.

Fra får til furu

Guro K. Christensen slutter i Vossafår (Orkla) og blir ny produksjonssjef i Vestskog AS fra høsten av.

Håland med kjøttfest på Jæren

Kjøttfesten «Håve te hale» er navnet på nyvinningen og lørdag 16. juni braker det løs.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt