Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
– Litt mer åpenhet, takk

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Espen-Lynghaug
Fagstolthet i en akademisk tidsalder

av Espen Lynghaug, NHO Mat og Drikke

Jus

Camilla-Schrader-Roander
NHO med ny digital tjeneste

av Camilla S. Roander, NHO Mat og Drikke

Jakten på premium-ribbe

Mens det i Norge finnes flere hundre forskjellige varianter av pinnekjøtt, har forbrukerne frem til nylig møtt ribbe enten som tynnribbe, midtribbe og familieribbe, krydret eller naturell. Men nå kommer premium-ribbene for fullt.

Østfold-bedrifter samler kreftene

– Denne overtagelsen bidrar til at begge bedriftene står bedre rustet til å møte en tøffere framtid i kjøttmarkedet.

Tøff kamp om norsk ribbe i år

I motsetning til de siste årene, vil det i år neppe bli tollnedsettelse på fersk ribbe for å sikre norske juletradisjoner. Ribbebehovet i år vil trolig bli dekket med fryste sider og en fordeling av det som skjæres ferskt.

Kjøttforedling i 90 år i Narvik

Når kjøttbedriften Kuraas i Narvik i disse dager markerer 90 år siden etableringen, er det i trygg forvissning om at bedriften er i støtet og framtidstroen stor blant ansatte og ledelse.

Bygger ut hvert eneste år

Norsk kjøttindustri slår de fleste i effektivitet, mener Aksel Andersen – men reiser gjerne til utlandet for å lære og la seg inspirere.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt