Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund

Du er her: Forsiden

Leder

Per Sleipnes - leder 2014
Omdømmet er utfordret!

av Per Arne Sleipnes, ans.redaktør Kjøttbransjen

Gjest

Geir-Pollestad
– Naturlig å spise dyr!

av Geir Pollestad, Senterpartiet

Jus

NHO-Trine-Lise-Elmholt
Regelverk, sykdom på utenlandsferie

av Trine Lise Elmholt, NHO Mat og Drikke

– Kjøttvegringen vokser i styrke

– Siden 2013 har kjøttskepsisen økt i Norge. Når vi likevel fortsetter å spise kjøtt omtrent som før, er det fordi de fleste av oss opplever smaken og spiseopplevelsen på kjøtt som uerstattbar. Det må derfor til et gjennombrudd i produktutvikling av erstatningsprodukter før markedet snus helt på hodet, sier trendanalytiker John Spilling.

Ny pris til Ask Gård Foredling

Ask Gård Foredling fortsetter å hente høythengende priser. På årets Grüne Woche ble Jevnaker-bedriften tilgodesett med den «Nasjonale Bedriftsutviklingsprisen i landbruket 2018». Det er Innovasjon Norge som deler ut denne
prisen.

Aron Mat med to nye spesialitetsprodukter

Utgangspunktet var en pølse som skulle ledsage pinnekjøttet til Aron Mat. På årets Berlin-messe fikk Tromsø-bedriften tildelt Matmerks spesialitetsmerke for nettopp denne pølsa.

– Egg må tilføres mer verdi

Det er mye å hente på å tilføre eggene mer verdi, konstaterer Dag Stian Lindstad. Den ferske sjefen for Toten Eggpakkeri skal fortsatt ha ferske egg som grunnlag, men tenker kreativt på produktutvikling.

Den Stolte Hane mister eggavtale med REMA

REMA 1000 og Nortura har inngått en avtale om leveranse av Prior-egg til mer enn 600 butikker over hele landet.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt